Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Filmbe illő akció Budapesten, így érték tetten a dílereket – VIDEÓ

Filmbe illő akcióban vett részt a magyar rendőrség: kábítószer átadása közben értek tetten két férfit Budapesten.

Nem semmi bevetésen vettek részt a rendőrök! A fővárosban egy VII. kerületi utcában értek tetten két férfit, amint éppen 993 gramm drogot akarnak átadni egymásnak még január 26-án. A Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer kereskedelem és kábítószer birtoklása bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 48 éves albán állampolgár és egy 41 éves magyar állampolgár ellen.

A rendőrök az albán férfi lakásán további kabítószer-gyanús növényi törmeléket, vagyis feltételezhetően marihuánát, illetve 103 gramm fehér port, 1090 gramm hasist, valamint 480 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak és foglaltak le. Feketepiaci értékük körülbelül 5 millió forint.

Az elfogott személyeket a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, majd január 29-én a Budai Központi Kerületi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat – írja a Police.hu.

A videón láthatod, amint a civil rendőrök pisztolyt rántanak, majd lefogják a gyanúsítottakat.

Forrás: Police.hu

Hasonló hírek

„Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól” – Megszólalt a sofőr, aki az autójával nézőket sodort el Tótkomlóson

Mazsi

A jó rendőr az, aki szolgálaton kívül is rendőrnek érzi magát! Olvasóink nevében is hálánkat fejezzük ki Csizmár Zsolt rendőr törzszászlósnak és a kaposvári Készenléti Rendőrség állományának, hogy biztonságosan átadták az apának Olivért! Oszd meg!

Géza

Meghalt a hírhedt kecskeméti maffiaper másodrendű vádlottja

Géza