Főoldal » Filléres gyógymód, ami garantáltan javítja ízületeink egészségét!
Egészség - betegség

Filléres gyógymód, ami garantáltan javítja ízületeink egészségét!

A porcképzők és fájdalomcsillapító kenőcsök hatékonyak ugyan, de nagyon drága és éppen ezért sokak számára elérhetetlen készítmények. Szerencsére van olcsóbb, hatékony megoldás a tünetek enyhítésére.

Filléres gyógymód, ami garantáltan javítja ízületeink egészségét!

Az étkezési zselatin állati eredetű csontot tartalmaz (ebből készítik) és folyadékkal keverve emiatt kocsonyásodik be. Ízületeink akkor fájnak, ha a csontban nincs elegendő mennyiségű kalcium és ezt a csont az ízületből vonja ki, így pótolja a számára létfontosságú alkotó elemet.

Sokan kapszula, tabletta, vagy pezsgőtabletta formájában próbálják pótolni a kalcium hiányt. De sajnos ez nem mindig eredményes. Még az egészséges szervezet is csak kis mértékben képes hasznosítani az így bevitt kalciumot. Ezért is egyszerűbb, ha az ízületi gyulladást/fájdalmat helyben kezeljük.

Ennek legcélszerűbb módja, ha a boltokban kapható étkezési zselatint annak rendje és módja szerint elkészítjük, majd miután megdermedt, forró vizet öntünk rá és elkeverjük, míg egészen kenhető nem lesz.

A kezelni kívánt területet benedvesítjük, majd bekenjük zselatinnal és addig masszírozzuk bele a fájó területbe, míg bőrünk teljesen be nem szívja azt. Emellett, naponta egy mokkáskanállal együnk is a zselatinból. Ha mindent jól csináltunk, 6 hónap után visszatermelődik a zselé a porcok közé.

Forrás: storyvilág.com

Hasonló hírek

Így hat jótékonyan a dió-és fokhagymaolaj

info

Az édesanya minden nap múmiát csinál a fiából… amikor megláttam, hogy miért, majd megszakadt a szívem… – VIDEÓ

Mazsi

Ez a szuper gyógyszer képes 6 hét alatt regenerálni a fogakat!

Mazsi