Hirmagazin.eu
Főoldal » Figyelemfelhívás! Médiánk, a Hirmagazin.eu Online Média (és a cikk szerzője), büntetőjogi felelősséget vállal az itt leírtak valódiságáért!
Belföldi hírek

Figyelemfelhívás! Médiánk, a Hirmagazin.eu Online Média (és a cikk szerzője), büntetőjogi felelősséget vállal az itt leírtak valódiságáért!

Utánajártunk, hogy kik azok, akik mindenféle hazugságot terjesztenek az interneten, íme:

Első a sorban a magát ÁLHÍROLDALNAK HIRDETŐ lap, amelyről nap mint nap megosztanak az emberek minden primitív – és hazug hírt!

ÖT PERC PIHENŐ – https://otpercpiheno.com/

AZ IMPRESSZUM SZÖVEGE – de ezen kívül, nincs is más feltüntetve, így nem is üzemelhetne a lap!

Tisztelt Mindenki!

Ez egy álhíroldal. Tele hírparódiákkal. Az oldalon feltüntetett hírek kizárólag a szerkesztőség álláspontját, vagy annak teljes ellentétét tükrözik.

A valósággal való bármilyen egyezés kizárólag, vagy egyes szituációkban a valóság definíciójának értelmezésétől függően részben a véletlen műve.

Ezt persze nagyban befolyásolja a véletlen definíciója is: azokat az összefüggéseket, amelyeket még nem ismerünk, vagy amelyek kiszámítása túlságosan költséges lenne, véletlennek tekintjük.

Az oldal tartalmáért nem vállalunk semmilyen felelősséget, mint ahogy semmi másért sem.

Az emberek szájába adott hírek kizárólag a szórakoztatás kedvéért történnek, ezeket senki ne vegye komolyan, mert nem cél, hogy bárki is komolyan vegye.

Azonban helyreigazítási kérelmet vagy egyéb változtatási kérést, csak levélben, felbélyegezett válaszborítékkal együtt tudunk elfogadni.

Helyreigazítás esetén pedig a levélnek tartalmaznia kell a pontos igényeket.

Ezek hiányában semmilyen kérésnek nem tudunk eleget tenni.

Így nyírnak ki minket a ezek a mocsok lapok: lekaszabolják a primitív-, hiszékeny embereket, akik látják, hogy az, amit megosztanak hazugság, mégis megosztják, hogy nagyobbat mondjanak, mint a szomszéd, aki szintén egy nagy baromságot osztott meg! Hirmagazin.eu

A műsorvezetőket édesanyjuk és a kínaiak öltöztetik.

Hirmagazin.eu:

A lap, saját magáról megírja, hogy ÁLHÍROLDAL. Panasz esetén nincs hova küldeni a levelet, mert nincs cím feltüntetve, tehát kár próbálkozni! 

Ez a lap ontja a sok becsületsértő, rágalmazó cikket, hogy KI ÉS MIT MONDOTT A NYUGDÍJASOKRÓL, ..és a többi!

NE OSSZATOK MEG ERRŐL A LAPRÓL SEMMIT SEM, MERT ROMBOLJA HÉTKÖZNAPJAINKAT, KEDVÜNKET, SÉRTI, BÁNTJA A NYUGDÍJASOKAT (ÉS AZOKAT, AKIKRŐL SZÓLNAK A CIKKEIK), AZ MIND-MIND HAZUGSÁG!

No, de menjünk tovább!

INDEX.ME, www.index.me

NE OSSZATOK MEG ERRŐL A LAPRÓL SEMMIT SEM, MERT kizárólag hazugságokat terjeszt, amit, MAGUKRÓL MEG IS ÍRNAK, azzal a kiegészítéssel, hogy aki elhiszi, annak égesse a torkát a paprika!

 

ORIGO.ME, www.origo.me

NE KATTINTS SEHOVA, NE MENJ TOVÁBB, NE ÉRDEKELJEN, MI VAN A HAZUGSÁGÁRADAT MÖGÖTT, MERT HA NEM VOLTÁL MÉG BAJBAN, NEM LÁTTAD MÉG AZT, HOGY ZABÁLJA FEL A VÍRUS A GÉPED ÖSSZES ADATÁT, AKKOR ITT MEGTUDHATOD, HA BÁRMI KATTINTHATÓRA KATTINTASZ!

Ezt írják:

Welcome to origo.me
This Web page is parked for FREE, courtesy of GoDaddy (szándékosan levettük a linket!)

A Hirmagazin.eu egy 9 pontos biztonsági rendszerrel dolgozik, ami védi a felhőadatainkat, védi a gépeinket, szervereinket, védi olvasóink adatait, védi az Ti gépeteket, nem kevés pénzt fizetünk érte, és bejelzett a vírusfigyelő rendszerünk, hogy sehova tovább, egy lépést se!

Na nézzük, mi van még!

BLIKKRUZS.ME, www.blikkruzs.me

BLIKK-RUZS.ME, www.blikk-ruzs.me

EZEKA MOCSKOK PEDIG A FELHŐBŐL JÖNNEK, MÉG FELJELENTENI SE LEHET ŐKET, MERT NEM ELÉRHETŐEK SEHOL SEM, DE AZ INTERNET TELE VAN A HAZUGSÁGAIKKAL! NE OSSZATOK MEG RÓLUK SEMMIT SEM!

.. és sorolhatnánk, de év vége van, gondoljunk arra, hogy vannak ÉRDEMES és ÉRTELMES lapok, médiák, médiumok, akik magyar oldalak, nem holmi külföldi szemetek, és Titeket, HITELT ÉRDEMLŐEN TÁJÉKOZTATNAK a hazai – és világeseményekről, politikáról, bulvárról, közéletről és mindenről, ami Titeket érdekelhet, társadalmi – és politikai hovatartozástól függően, kit kiemelve, kit lenyomva, DE, ezek a lapok, médiák, médiumok, mind elérhetőek, élő emberek, többségében magyar emberek állnak mögöttük, dolgoznak azért, hogy TISZTESSÉGESEN TÁJÉKOZTASSANAK, mondom, a társadalmi – és politikai hovatartozásuknak megfelelően!

Csak a legnagyobbakat sorolom fel, de Ti is tudjátok:

INDEX.HU, ORIGO.HU, HIRMAGAZIN.EU, BLIKK.HU, PESTISRACOK.HU, HVG.HU, FEMINA.HU, INFOSTART.HU, VEZESS.HU, NG.HU, PORTFOLIO.HU, MAGYARORSZAG.HU, 24.HU, POLICE.HU, HIRADO.HU, M1.HU, DUNA.HU, TV2.HU, RTL.HU, SPORT.HU, RIPOST.HU, NOIZZ,HU, LIFE.HU, MAGYARMEZOGAZDASAG.HU, ELOBOLYGONK.HU, HIRTV.HU, ADOZONA.HU, BUDAPEST.HU, NEZOPONT.HU, CSALADINET.HU, EGESZSEGKALAUZ.HU, DEMOKRATA.HU, FIGYELO.HU, SZMO.HU. NLC.HU, BORSONLINE.HU, 888.HU, 444.HU, MANDINER.HU, NEMZETISPORT.HU, VG.HU, MAGYARHIRLAP.HU, MAGYARNEMZET.HU, LOKAL.HU, MTVA.HU, MTI, FACEBOOK.HU, és a többi, akiket nem soroltunk fel, ne sértődjenek meg a többiek sem, akik jó lapok, írhatnánk naphosszat, .. szóval, lehet válogatni, kit és mi érdekel, vagy mi az, ami jobban érdekli, több örömöt lel benne, ezt döntsétek el TI!

…. És még két lesúlytó tény:

  1. A világon melyik országokat becsülik le a legjobban az internetjüket tekintve? Nemzetközi statisztikai adatok alapján: Oroszország, Bulgária, Törökország, Románia, Afrika egyes országai.

Na kérem szépen! Ezekben az országokban nem találhatóak meg az interneten az általunk felsorolt, un. szemétlapok, hazuglapok, falshlapok. Vajon miért nem? ..Mert mindenki úgy éli azt az egy életét, hogy fölösleges baromságokkal ne terhelje se a maga, se a mások agyát!

Hát éljünk mi is úgy, hogy egymást ne idegesítsük azzal, hogy nap, mint nap törlgetni kell a sok mocsok megosztást, amit a hazúg lapok ontanak, és sajnos, van még olyan magyar ember, aki ezt elhiszi!

Ha Te elolvastad a cikket, és egyetértesz vele, de miért ne értenél egyet, hiszen normális és okos ember vagy, szólj a barátodnak, a szomszédnak, az ismerősnek, hogy: “te, figyelj csak, ezek meg ezek a szemét, mocsok lapok terjesztenek hazugságot az interneten, ne oszd meg, na és az is fontos, hogy egyben vírusokat is terjesztenek, azért meg főleg ne oszd meg, mert a te gépednek is annyi, és az a másik is majd szidja minden felmenődet!”

2. A hitelt érdemlő lapok felsorolásából szándékosan hagytuk ki azokat a lapokat, akik uszítanak, összeugrasztanak magyart a magyarral! Mi, a Hirmagazin.eu Online Média, kormánypárti oldal vagyunk, de megadjuk a tiszteletet minden közszereplőnek, így pl. Karácsony Gergely Főpolgármester Úr nem KariGeri, ahogy sok primitív lap írja, és Orbán Viktor Miniszterelnök Úr se Orbán Vitya, Viktorka, meg a franc se tudja, hogy sok helyen hogy nevezik Őt, és Gyurcsány Ferenc Úr, a DK  elnöke se részeges Feri, komcsi bandita, na, ezeket a mi szemünkben szintén primitív lapokat, kihagytuk a felsorolásból, nem véletlenül!

Ne tévesszen meg benneteket az, hogy mi megadjuk a tiszteletet! Attól még, nekünk is megvan a véleményünk a múltról, a jó vagy rossz intézkedésekről, DE, lehet úgy is bírálni, javasolni, okoskodni, hogy azt a másikat, akiről írunk, tisztelettel nevezzük meg! (Ha volt is korábban, hogy mi nem így tettünk, – hát változunk, szeretnénk egyre jobbak és még jobbak lenni, a régi dolgokért megkövetjük az érintetteket – ha volt ilyen az elmúlt 5 évben!)

Lehet, hogy ezzel az írással most sok olvasónkat elveszítjük, de ahogy apám szokta mondani, “had hulljon a férgese”, és akinek nem inge, ne vegye magára!

Azt értsétek meg, hogy ha hamarosan nem lesz NEMZETI EGYSÉG, a MAGYARSÁG ELVÉSZ!

..Ennyi volt mára a rosszból, búcsuzkodjunk az óévtől, és készüljünk az újévre!

Szeretettel üdvözöljük menden kedves olvasónkat, partnerünket, magyar embereket, és kérünk benneteket, hogy szívleljétek meg tanácsainkat, ahogy a mai fiatalok mindják, “nem rosszból mondjuk”!

Hirmagazin.eu (bg), Bognár Géza, a Hirmagazin.eu tulajdonosa

Hasonló hírek

Brutális összegeket bukhatsz, ha erre nem figyelsz mérőóra leolvasáskor!

Mazsi

A rendőrség és a polgárőrség, közös erővel vigyáznak ránk az Ünnepek alatt (is)!

Géza

Medián: Jakab Péter a legnépszerűbb miniszterelnök-jelölt az eddigi bejelentők között

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!