Image default
Belföldi hírek

Figyelem: veszélyes új drog ütötte fel a fejét Budapesten

Budapest – Egy új, igen veszélyes drog ütötte fel a fejét Józsefvárosban, s a hatóságok minél előbb szeretnék kivonni a forgalomból.

HVG.hu számolt be arról, hogy leginkább a krétaporhoz lehet hasonlítani azt az új drogot, ami a Józsefvárosban bukkant fel az elmúlt időben. A krétának nevezett anyag a rendőrség szerint nagyon veszélyes, ugyanis egyszerre tartalmaz kábítószernek minősülő vegyületet és új pszichoaktív anyagot.

Az információk szerint a rendőrség március elején szerzett először tudomást az eredetileg amfetamint is tartalmazó drogról, amit dizájnérdroggal kevernek össze.

A hatóságok időközben már sikerrel előállottak egy krétával kereskedő dílert, s a lefoglalt anyag vizsgálata során megállapított összetétel miatt minél előbb el akarják tüntetni az utcákról.

A lap szerint a drogdíler egy középkorú férfi, egy bizonyos L. László volt, akit április 4-én tartóztattak le a VIII. kerületben. A vád szerint a férfi 2000 forintért adta el a veszélyes anyagot, aminek a teljes készletét megtalálták nála az elfogásakor.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Feljelentették Orbán Viktor Miniszterelnök Urat a magánnyugdíjpénztári megtakarítások kezelése miatt

Géza

Hamarosan megkezdődik a kormánypártok plakátkampánya

Edit

Tehetséges roma fiatalokat segít a debreceni református cigány szakkollégium (Olvasd el és osztd meg!)

Géza