Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Figyelem!! Újabb őrület! A csalók nem ismernek határokat! Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot

Székesfehérvár, 2018. április 19., csütörtök (MTI) – Az E.ON nevével visszaélve téveszthetik meg a lakosságot Fejér megyében – közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel, miután az elmúlt napokban erre utaló bejelentés érkezett ügyfélszolgálatukra.

Székesfehérvár Városportál. EON. Kép: Székesfehérvár

Jellemző, hogy ami egyszer elindul, az majd végigsöpör az országon, úgy hogy figyeljen mindenki!

A bejelentés szerint egy szolgáltató cég az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. nevében igyekszik bejutni a felhasználók ingatlanjába, a belső gázhálózat kötelező átvizsgálására hivatkozva.

Az E.ON fokozott óvatosságot kért a lakosságtól arra az esetre, ha a társasság előzetes értesítése vagy a felhasználó bejelentése nélkül számukra ismeretlen emberek megjelennek az otthonukban és az ingatlan belső áram- vagy gázhálózatának ellenőrzésére, átvizsgálására irányuló szolgáltatást ajánlanak fel, továbbá erre vonatkozó szerződéses dokumentumot kívánnak velük aláíratni, és ehhez a helyszínen, készpénzben díjazást kérnek.

A cég felhívta a figyelmet arra, hogy munkatársai sosem visznek házhoz pénzt, nem kérnek helyszíni készpénzes kifizetést. Emlékeztettek arra is, hogy munkatársaik és minden szerződéses partnerük rendelkezik céges igazolvánnyal, amely egy bankkártya méretű, fényképes plasztik kártya, azokkal kötelesek igazolni magukat.

Forrás: MTI

 

 

 

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Illegális migránsok Békés megyében

Géza

Lezuhant egy fiú a sziklafalról a Bakonyban

info

Az összes traffipax kikerül az utakra +hol leszenk a sebességelenőrzések augusztusban (országos lista)

Géza