Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Figyelem! Rendőrségi felhívás! Még mindig kőrözik a gyermekeket késelő férfit! Oszd meg!

Emberölés bűntett miatt körözi Szentesi Zsolt 32 éves tiszalöki lakost a rendőrség, aki két fiatalkorú gyermeket és két felnőttet késelt meg 1 hete, szerdán hajnalban! A feltalálásról a mai napig nincs semmi hír!

A rendőrség kéri a lakosságot, ha valakinek információja van az elkövetőről, telefonon jelezze!

Az eddigi információk szerint a férfi szerdán hajnalban berontott volt élettársa tiszalöki házába, ahol egy késsel megsebesítette a 37 éves nőt, egy másik felnőttet és a velük lévő két gyereket: egy 13 éves fiút és 15 éves lányt. A vérengzés után elmenekült, egyelőre nem tudják, hol van. A rendőrség a hajnali óráktól nagy erőkkel keresi, ellene elfogatóparancsot bocsátottak ki.

A férfi 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fülei elállóak. Haja színe barna és rövidre nyírt, és a bűncselekmény elkövetésekor kék színű nadrágot és piros színű pólót viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-42/524-600 telefonszámon.
Névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívószámok valamelyikén.

Forrás: elmenyorszag.hu

Hasonló hírek

Kamionban megbújt migránsokat találtak

Géza

Megrázó videó: rommá égett a budapesti busz, a tűzoltók is elképedtek – VIDEÓ

Mazsi

A bankok buktatják le a legtöbb pénzmosót

Géza