Hirmagazin.eu
Főoldal » Figyelem! Közérdekű tájékoztatás! Kártérítést kaphatnak mindazok a személyek az Európai Bíróságtól, akiket bárminemű hátrányos megkülönböztetés, akár egészségügyi diszkrimináció is ér vagy ért.. – részletek
Egészség - betegség

Figyelem! Közérdekű tájékoztatás! Kártérítést kaphatnak mindazok a személyek az Európai Bíróságtól, akiket bárminemű hátrányos megkülönböztetés, akár egészségügyi diszkrimináció is ér vagy ért.. – részletek

Az új uniós egészségügyi cselekvési program, az európai uniós egészségpolitikai platformmal összhangban meghatározza a faji-, etnikai., egészségügyi-, társadalmi hátrányos megkülönböztetésben részesült személyeknek a perorvoslati lehetőséget, akik a diszkriminációt elszenvedték..

Az Egyenlőségkozpontú UNIÓ: az EU rasszizmus elleni cselekvési terve a 2020-2025-ös időszakra részletesen leírja, kiemelve a COVID-19 járvány elemeit is, hogy melyek azok a hátrányos megkülönböztetések, amelyek alapján a későbbiekben meghatározott helyeken és módokon kártérítési igény nyújthatnak be azok a személyek, akiket diszkrimináció ért.

Az Egyenlőségkozpontú UNIÓ: az EU rasszizmus elleni cselekvési terve a 2020-2025-ös időszakra: COM-2020-565-F1-HU-MAIN-PART-1.PDF

Illusztráció. COVID-19. Hirmagazin.eu
Illusztráció. COVID-19. Hirmagazin.eu

Az egész világon megvetik a hátrányos megkülönböztetést:

WHO: Nulla diszkrimináció az egészségügyben

Az EU most dolgozza ki a cselekvési tervet, azon belül is a kártérítésre vonatkozó alapelveket. Amint pontos információnk lesz arról, hogy hova (mely e-mail címre), és milyen formában kell benyújtani a diszkriminációhoz kapcsolódó kártérítési igényeket, megírjuk.

Cikk: Kovács Karolina

Hasonló hírek

Mire érdemes odafigyelni a fehérje diéta betartása során?

Géza

Megvan a védőoltás az ebola ellen

info

Figyelem, az emlőrák felismerése és kezelése a koronavírus-járvány idején is létfontosságú!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!