Image default
Belföldi hírek

Fidesz: Megkezdik a Magyarországot elítélő „Soros-jelentés” előkészítését

A Fidesz információja szerint szerdán Brüsszelben megkezdik a Magyarországot elítélő “Soros-jelentés” előkészítését – jelentette ki a párt szóvivője sajtótájékoztatón Budapesten.

Puskás Imre hangsúlyozta: a jelentés egyetlen valós célja Magyarország elítélése, ami abból is látszik, hogy olyan politikusokat bíztak meg a munkával, akik “Soros tenyeréből esznek”, közülük hárman is megtalálhatóak azon a listán, amely Soros megbízható szövetségeseit sorolja fel.

Soldiers of a Eurocorps detachment raise the European Union flag to mark the inaugural European Parliament session on June 30, 2014, in front of the European Parliament in Strasbourg, eastern France. AFP PHOTO / PATRICK HERTZOG

Ebben a helyzetben arra kérnek mindenkit: minél többen nyilvánítsanak véleményt a kormányzat által a Soros-tervről indított nemzeti konzultáción, annak érdekében, hogy a kormány a magyar emberek minél szélesebb támogatásával harcolhasson Magyarország bevándorló országgá változtatása ellen – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: fidesz.hu

Képek: theepochtimesMegical Europe

Hasonló hírek

Tombol az influenza

info

Személyautóban vezettek le egy szülést a mentősök

info

Budapest – tüntetés, tegnap estétől: Megérkeztek a tüntetők Áder rezidenciájához! Oszd meg!

Géza