Hirmagazin.eu
Főoldal » Fidesz: az Országgyűlés tárgyalja meg az EP Soros-tervet előrevetítő állásfoglalását! (Olvasd el és nézd meg!)
Belföldi hírek

Fidesz: az Országgyűlés tárgyalja meg az EP Soros-tervet előrevetítő állásfoglalását! (Olvasd el és nézd meg!)

A Fidesz kezdeményezi, hogy az Országgyűlés tárgyalja meg az Európai Parlament azon legutóbbi állásfoglalását, amelynek több pontja véleményük szerint a Soros-terv több pontjának végrehajtását vetíti előre.

A Fidesz-frakció szóvivője hangsúlyozta: az is nyilvánvaló, hogy ezt a határozatot át akarják verni a brüsszeli döntéshozatalon és a tagállamokon is.

Halász János szerint vannak olyan EP-képviselők, akik úgy gondolják, ha egy tagállam mindezzel nem ért egyet, azt egyszerűen nem kell figyelembe venni, rá kell kényszeríteni a határozat végrehajtását.

    “Brüsszel és Soros szövetségesei már nyíltan is felvállalták, hogy migránsokkal akarják betelepíteni Európát”

– fogalmazott a kormánypárti politikus, aki megjegyezte, ők “mindent meg fognak tenni, hogy Magyarországot eltávolítsák a Soros-terv útjából”.

Halász János, a kormánypárt frakciójának szóvivője, országgyűlési képviselő

Kiemelte, példátlan támadás indult Magyarország és a nemzeti szuverenitás ellen, “most már nyíltan is, a magyar emberek akarata ellenére és feje fölött akarnak bevándorlóországot csinálni hazánkból”.

Ezért a magyar emberek által választott Országgyűlésnek joga van erről véleményt alkotnia – szögezte le Halász János, aláhúzva, minden parlamenti képviselőnek állást kell foglalnia az EP határozatáról.

Forrás: MTI

Hasonló hírek

Kitiltották a Parlamentből az Index újságíróját

Géza

Virágvasárnappal kezdődik a Nagyhét

info

Mennie kell a híres magyar szívsebésznek – óriási a felháborodás az intézetben

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!