Image default
Belföldi hírek

Fidelitas: Karácsony egyre több mindent söpör a szőnyeg alá

A Karácsony Gergely vezette zuglói önkormányzat „zűrös pénzügyeire” hívta fel a figyelmet a Fidelitas szombati Budapesti tájékoztatóján.

„Úgy tűnik, Karácsony Gergely egyre több mindent söpör a szőnyeg alá” –: a parkolási szerződések ügyét, közérdekű adatokat, „zűrös pénzügyeket”, meghiúsult fejlesztéseket, a Pillangó park „furcsa” ügyét, a volt jegyzője ügyét és a kifizetetlen számlákat is – mondta Borbély Ádám, a szervezet budapesti elnöke a Városligetben tartott sajtótájékoztatón, amelyen a Fidelitas aktivistái egy szőnyeg alól kivéve mutatták fel a papírlapokra írt zuglói „ügyeket”.

Borbély Ádám arról beszélt: bár Karácsony Gergely az átláthatóságot hirdeti, még a közérdekű adatigényléseket sem válaszolja meg, ami törvénysértő gyakorlat. Hozzátette: a zuglói polgármester nem válaszol arra, mennyi a kifizetetlen számla Zuglóban és mennyi az önkormányzat kintlévősége. „Karácsony Gergely titkolózik. Nemcsak erről, hanem a zűrös pénzügyekről, a meghiúsult fejlesztésekről és a volt jegyzője távozási körülményeiről” – fogalmazott.

Kitért arra is: a mai napig nem tudható, hogy Karácsony Gergely miről tárgyalt többször is a zuglói parkolást üzemeltető céggel azután, hogy a képviselő-testület a napi egymilliós veszteséget okozó szerződések felmondásáról döntött. „Nem látunk tisztán, a káosz pedig csak nő” – mondta a Fidelitas budapesti elnöke.

fidelitas

Hasonló hírek

Több mint százmillióval támogatta Majtényiékat Soros

Edit

Orbán Viktor Miniszterelnök Úr: “Nem engedem, hogy Magyarországot “bevándorlóországgá” változtassák!” (+videó)

Géza

Nem egyedi eset! Ahol a szükség, ott a segítség! Rendőreinkre számíthatunk! Oszd meg!

Géza