Hirmagazin.eu
Főoldal » Fiatal lány szelleme kísérti a turisták által kedvelt kastélyt
Tudástár - minden érdekesség

Fiatal lány szelleme kísérti a turisták által kedvelt kastélyt

A hát­bor­zon­gató árny­alak a vár dísz­ter­mé­nek ab­la­ká­nál állva je­lent meg, akkor, ami­kor csak egy fi­a­tal kül­földi lány tar­tóz­ko­dott a sza­lon­ban. Azt sut­tog­ják, már évek óta kí­sérti a kas­télyt!

Kísérteties kép készült a kedvelt turistacélpontnak számító warwicki kastélyban! Ez lehet a bizonyítéka annak a szóbeszédnek, miszerint hosszú évtizedek óta egy fiatal lány szelleme bolyong az ódon falak közt.

Állítólag leggyakrabban a kastély dísztermében, a Kenilworth Roomban tűnik fel, ami a turisták egyik kedvenc célpontjának számít – számolt be róla a Mirror.

Fiatal lány szelleme kísérti a turisták által kedvelt kastélyt
Fotó: Facebook

Egy külföldi lány a saját szemével látta a hátborzongató árnyalakot, épp mikor belépett a díszes szalonba. Mivel nagyon korán látogatta meg a kastélyt, teljesen egyedül volt a teremben, amikor a szellem feltűnt az ablak mellett.Ám a turista ezt akkor még nem vette észre…

“Pont arról olvastam, hogy a gyönyörű vár egy valódi kísértetkastély, az erről szóló táblát le is fényképeztem. Majd amikor a szállodámba visszaérve újra megnéztem a fotót, kővé dermedtem a rémülettől. Akkor láttam meg, hogy egy furcsa árny néz rám az ablak mellől!”

– számolt be riasztó élményéről a 30 éves szemtanú, aki először azt hitte, egy viaszbábút lát. Ám később felvilágosították, hogy olyanok egyáltalán nincsenek a kastélyban.

A nőt annyira lázba hozta a bizarr jelenség, hogy megkérte a biztonsági személyzetet, nézzék vissza a kamerafelvételt, hátha mégsem egyedül volt. A válasz viszont csak még nyugtalanabbá tette. A fotó elkészülésének idején ugyanis senki más nem tartózkodott a teremben…

Fiatal lány szelleme kísérti a turisták által kedvelt kastélyt 1
Fotó: Tumblr

Akkor erre mégis mi a magyarázat?

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A Quaestor-csőd napján vette ki a pénzét, beperelték a 77 éves asszonyt

info

Elképesztő dologgal várják a katasztrófaturistákat Csernobilba

Mazsi

Elszólta magát az iraki miniszter: 7000 éves sumér repülőtérre bukkantak – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------