Image default
Külföld

Fiatal lány holttestét találták meg a katonai akadémián, durva dolog történt

A 21 éves lány valószínűleg öngyilkos lett.

Vizsgálat indult azon a tiszti akadémián, ahol Vilmost és Harry herceget is felkészítették a katonai szolgálatra. Az egyik női növendék ugyanis egy alkoholtól túlfűtött buli után egy idegen barakkban töltötte az éjszakát. A 21 éves kadétot elő is vették emiatt és a részletekről faggatták.

A tiszti akadémia saját bevallása szerint is egy kegyetlen, falai közt kemény fegyelmet tartó létesítmény, ahol a jövő katonai- és politikai vezetőit képzik ki.

A 21 éves lány azonban nem bírta a feszültséget, és öngyilkos lett. Ez az akadémia történetében az első olyan öngyilkosság, ahol az elhunyt egy nő.

“Kedden délután három óra körül rendőrt hívtak a Királyi Tisztiakadémiára, mert találtak egy női holttestet. A közeli hozzátartozókat értesítettük. A tragikus halál egyelőre megmagyarázhatatlan, de az idegenkezűséget egyértelműen ki lehet zárni” – mondta az ügyben nyomozó rendőrcsapat parancsnoka a Metroszerint.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A banya nem nyugszik: Követeli, hogy büntessék meg Magyarországot! Most már személyes ügyet csinált korábbi jelentéséből! Oszd meg!

Géza

Őrület, mit művelt az orosz reptéren a szamurájkontyos pucér férfi – VIDEÓ

Mazsi

Durva videó! Szakadékba lökte a hókotrót a kamionos – VIDEÓ

Mazsi