Hirmagazin.eu
Főoldal » Fiatal fiúkat késeltek meg Kisvárdán egy szórakozóhely előtt
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fiatal fiúkat késeltek meg Kisvárdán egy szórakozóhely előtt

Következő esetet egy édesanya tette közzé:

Kedves ismerőseim, kedves mindenki!

Szeretném megosztani veletek azt a felháborító esetet, ami 2018 február 3-án éjszaka, éjfél körül történt Kisvárdában a Yellowstone Western Pubban.
3 gyermekem, Zoé, Levente és Szabolcs baráti társasággal mentek erre a szórakozóhelyre születésnapot ünnepelni. Fiam, Szabolcs és barátja Bálint a földszintről az emeletre tarva az óriási tömegben utat keresve hozzáért véletlenül egy ott lévő nem idén barnult személyhez, de bocsánatot kérve tovább haladtak, viszont ez nekik nem volt elég. Pár másodperc múlva ez a csapat a fiamék után ment, és szó nélkül meg akarták ütni a gyerekem.

Bálint ezt megakadályozta, és ott is hagyták ezt a társaságot. Kis idő múlva megjelentek a híres nevezetes biztonsági őrök, akik közölték Bálinttal, hogy: ,,Takarodj!” Ezután elkezdték Bálintot kilökdösni a biztonsági őrök a szórakozóhelyről az utcára azzal a szöveggel, hogy rendezzék kint a konfliktust, ami igazából nem is volt. A bejáratnál az előbb említett személy és bandája már várták Bálintot, akit az úttesten keresztül a túloldalra ütöttek-rúgtak.

A kép illusztráció.
Kép: hirzona24

Odarohant a fiam Szabolcs hogy segítsen a barátján, ekkor már előkerült a kés, és megvágták Bálintot több helyen az arcán, a nyakán, és azt mondta neki Balogh M., hogy: ,,Végre folyik a véred!” Szabolcs ekkor is kerülvén a további konfliktust Bálintot messzebb támogatta, eközben Levente fiamat akarták megszúrni, de ő elhárította a támadást, erre a nem idén barnultak egyike Szabolcs fiam után lépett és hátba szúrta a késsel.
Szabolcs és Bálint kórházba kerültek, Szabolcsot két órán keresztül műtötték.
Ezt azért írtam le, hogy mindenki tudjon róla, ez a hely nem biztonságos, mindenki nagyon vigyázzon magára, nehogy így járjon, mert ezt nem kívánom senkinek.

Tűrhetetlen, hogy manapság ilyen megtörténhet!

Ennek érdekében kérlek benneteket osszátok meg, minél többen!

Forrás: hirzona24.hu

Hasonló hírek

Tűzifát kínáltak, bilincset kaptak

info

Másfél tonna dohányt foglaltak le a pénzügyőrök Révleányváron

info

Kenderpalántákat hozott Bécsből – sokba került neki az út, rendőreink elfogták! – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------