Image default
Bulvár

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját

Az egy­kori va­ló­ság­show-hős élete az el­múlt he­tek­ben egyre rosszabbra for­dul. A pár napja ki­rob­bant drog­bot­rá­nya után most újabb sze­ren­csét­len­ség­gel kell szem­be­néz­nie Au­re­li­ó­nak. Ked­den el­vesz­tette egyet­len tá­ma­szát. 75 éve­sen el­hunyt édes­apja.

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját 1

Alig egy hete robbant a hír, hogy VV Aurelionál egy közúti ellenőrzés során drogot találtak, amit nemcsak magánál tartott, hanem használt és valószínűleg árult is. A ValóVilág hatodik szériájának győztese teljesen összetört a házkutatás és a rendőri intézkedés után, azonban most egy sokkal nagyobb tragédiával kell szembenéznie.

Kedden elvesztette hőn szeretet édesapját és egyben példaképét is Aurelio. A köztük lévő erős kötelékről mindig büszkén mesélt a reality-sztár, és sosem tagadta, hogy ő volt az egyetlen ember az életében, akire gyerekkorától számíthatott. Édesanyja már nagyon fiatalon elhagyta őket, ezért egymásra volt utalva apa és fia. A szoros kapcsolatuk azután is változatlan maradt, hogy Aurelio országszerte ismert lett.

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját

Csütörtökön már a barátaival is megosztotta fájdalmát Aurelio a Facebook-oldalán. (Fotó: Facebook.com)

Az említett drogbotrány így őt is ugyanannyira megviselte, mint fiát. Ha nem jobban. Ez pedig az ő állapotában végzetes következményeket okozhatott. Aurelio édesapja nem örvendett jó egészségügyi állapotnak, ugyanis évekkel ezelőtt már kettő szívinfarktust is túlélt a 75 éves férfi. Így az egykori valóságshow-hős még a széltől is óvta édesapját, hisz tisztában volt azzal, hogy bármikor elviheti a szíve.

Ő már 74 éves, de teljesen aktív. Igaz, átélt már két szívinfarktust, ezért nagyon féltem őt, és ezért is haragudtam különösen anyára, amikor itt hagyta őt, magára

– mesélte a Blikknek még tavaly.

Most sajnos mégis bekövetkezett a tragédia – az idősebbik Caversaccio kedden örökre lehunyta szemeit. Aurelióra pedig élete legnehezebb időszaka vár: fel kell nőnie, szembe kell néznie az igazságszolgáltatással és édesapja temetéséről is gondoskodnia kell.

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját 2

Valamint elszámolnia a lelki ismeretével. Hiszen a szívbeteg idős férfi halálához fia rendőrségi ügye is hozzátehetett: valószínűleg nem tudta feldolgozni Aurelio botrányát, és a hirtelen jött rossz hír az amúgy is gyenge szívét teljesen kikészíthette. A folyamatos stressz miatt a vérnyomása sem lehetett a legoptimálisabb az elmúlt napokban, ami egy szívbetegnél nagyon nagy rizikófaktor. Márpedig melyik apa ne izgulna fiáért, ha arról van szó, hogy akár hosszú évekre is rács mögé kerülhet?

A 24 éves fiú most komoly válságban lehet. Még a villa előtt elmondta, hogy édesapja a legnagyobb kincse az életében, ugyanis csak ő maradt neki a családjából.

Apámmal élek hétéves korom óta. Svájcból jöttünk. Én személy szerint megtanultam magyarul. Apám azóta se tud, ezért beszélünk otthon németül. Apám a példaképem, és nemcsak azért, mert hét nyelven beszél, mert úgy érzem, ő csinálta azt belőlem, aki vagyok. Egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő

–  mondta évekkel ezelőtt a Borsnak.

De egyelőre nem lehet tudni, hogy pontos mi okozta az idős férfi váratlan halálát. Annyi biztos, hogy rosszul lett, és az életmentő műtétje közben aludt el örökre.

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Tom Hanks egy képet posztolt meglepő, új autójáról Budapesten

Edit

Így néz ki most a rég látott Katona Klári – A 64 éves énekesnőnek saját könyve jelent meg (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Itt az első fotó Katalin hercegné kislányáról

info