Hirmagazin.eu
Főoldal » Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját
Bulvár

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját

Az egy­kori va­ló­ság­show-hős élete az el­múlt he­tek­ben egyre rosszabbra for­dul. A pár napja ki­rob­bant drog­bot­rá­nya után most újabb sze­ren­csét­len­ség­gel kell szem­be­néz­nie Au­re­li­ó­nak. Ked­den el­vesz­tette egyet­len tá­ma­szát. 75 éve­sen el­hunyt édes­apja.

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját 1

Alig egy hete robbant a hír, hogy VV Aurelionál egy közúti ellenőrzés során drogot találtak, amit nemcsak magánál tartott, hanem használt és valószínűleg árult is. A ValóVilág hatodik szériájának győztese teljesen összetört a házkutatás és a rendőri intézkedés után, azonban most egy sokkal nagyobb tragédiával kell szembenéznie.

Kedden elvesztette hőn szeretet édesapját és egyben példaképét is Aurelio. A köztük lévő erős kötelékről mindig büszkén mesélt a reality-sztár, és sosem tagadta, hogy ő volt az egyetlen ember az életében, akire gyerekkorától számíthatott. Édesanyja már nagyon fiatalon elhagyta őket, ezért egymásra volt utalva apa és fia. A szoros kapcsolatuk azután is változatlan maradt, hogy Aurelio országszerte ismert lett.

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját

Csütörtökön már a barátaival is megosztotta fájdalmát Aurelio a Facebook-oldalán. (Fotó: Facebook.com)

Az említett drogbotrány így őt is ugyanannyira megviselte, mint fiát. Ha nem jobban. Ez pedig az ő állapotában végzetes következményeket okozhatott. Aurelio édesapja nem örvendett jó egészségügyi állapotnak, ugyanis évekkel ezelőtt már kettő szívinfarktust is túlélt a 75 éves férfi. Így az egykori valóságshow-hős még a széltől is óvta édesapját, hisz tisztában volt azzal, hogy bármikor elviheti a szíve.

Ő már 74 éves, de teljesen aktív. Igaz, átélt már két szívinfarktust, ezért nagyon féltem őt, és ezért is haragudtam különösen anyára, amikor itt hagyta őt, magára

– mesélte a Blikknek még tavaly.

Most sajnos mégis bekövetkezett a tragédia – az idősebbik Caversaccio kedden örökre lehunyta szemeit. Aurelióra pedig élete legnehezebb időszaka vár: fel kell nőnie, szembe kell néznie az igazságszolgáltatással és édesapja temetéséről is gondoskodnia kell.

Fia drogbotránya vihette el VV Aurelio édesapját 2

Valamint elszámolnia a lelki ismeretével. Hiszen a szívbeteg idős férfi halálához fia rendőrségi ügye is hozzátehetett: valószínűleg nem tudta feldolgozni Aurelio botrányát, és a hirtelen jött rossz hír az amúgy is gyenge szívét teljesen kikészíthette. A folyamatos stressz miatt a vérnyomása sem lehetett a legoptimálisabb az elmúlt napokban, ami egy szívbetegnél nagyon nagy rizikófaktor. Márpedig melyik apa ne izgulna fiáért, ha arról van szó, hogy akár hosszú évekre is rács mögé kerülhet?

A 24 éves fiú most komoly válságban lehet. Még a villa előtt elmondta, hogy édesapja a legnagyobb kincse az életében, ugyanis csak ő maradt neki a családjából.

Apámmal élek hétéves korom óta. Svájcból jöttünk. Én személy szerint megtanultam magyarul. Apám azóta se tud, ezért beszélünk otthon németül. Apám a példaképem, és nemcsak azért, mert hét nyelven beszél, mert úgy érzem, ő csinálta azt belőlem, aki vagyok. Egyszer én is olyan szeretnék lenni, mint ő

–  mondta évekkel ezelőtt a Borsnak.

De egyelőre nem lehet tudni, hogy pontos mi okozta az idős férfi váratlan halálát. Annyi biztos, hogy rosszul lett, és az életmentő műtétje közben aludt el örökre.

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Botrány, élő adásban balhézott össze a két magyar híresség! – VIDEÓ

Mazsi

Életmentő papírokat loptak el Gálvölgyi lányától!

Mazsi

Stadler József kitálalt: Többször is megműtötték a börtönben!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------