Főoldal » Fészek,lehetne szögletes is, de mi kerekre szavazunk
Otthon, lakberendezés, kert

Fészek,lehetne szögletes is, de mi kerekre szavazunk

2015 05 01 090118Életünkbe időnként betoppannak olyan tárgyak, bútorok, használati eszközök, amelyek alapvetően szögletes formában ismertek, ám remek kiegészítői lehetnek mindennapjainknak lekerekített küllemmel is. Bizonyos helyzetekben nagyobb a helyigénye, ám megéri a kísérletezést.

Kerek formájú kanapé tökéletes alap a meghitt, ölelkezős pillanatokhoz, a meseolvasásához, filmnézéshez. Határozottan vonzza a díszpárnákat, váltogassuk bátran, jó háttér akár az évszakonkénti megújuláshoz.

A fiókos komódok igen nagy hányada téglalap alapú. Ez érthető, hiszen a jegyzeteket, füzetek, könyveket és iratokat, illetve az összehajtogatott ruha- és fehérneműt praktikusabban lehet a szögletes fiókokban tárolni. A kerek formában van valami izgalmas, oldja az enteriőrbe helyezett sarkos megjelenítéseket.

Az ablakkialakítás mellett a könyvespolcok is többnyire kerülik a kerekséget. Lássuk be, hogy ez a megoldás amellett, hogy egyedi, nagyon különleges és markáns elem lehet a lakásnak, nem szükséges tovább cifrázni a túlzott dekorálással.

2015 05 01 090232

Az étkezőkben már nem ritka látvány a kerek asztal, amelyet továbbgondolt a bútortervező és ötletes, játékos garnitúrával lepte meg a nagyérdeműt. Különleges megoldás, előnye, hogy az asztal köré ülők meghittebb közelségben tölthetik az étkezés pillanatait, ajánljuk családoknak.

A kerek témakörben megemlítjük a hintákat is, még akkor is, ha az ő esetében gyakrabban találkozunk nem pusztán szögletes megoldásokkal. Ez egy makramé készítés, kellemes színfoltja a szobának.

A tükörkeret sem mindig szögletes, létezik szemlélet, amely tiltja a hálószobai elhelyezését, mi azonban nem szabunk gátat az alkalmazásnak, sőt, kifejezetten jól mutat, főleg, ha kerek.

Lerakóasztal a kényelmes fotelek mellé, ideális forma ezúttal is a kerek, hangulatosabb lehet a tér, mintha szögleteset helyeztek volna a lakályos helyiségbe.

2015 05 01 090244

Ne gondolkozzunk sokat, a kerek mindig oldja a környezet markáns megjelenését, üdítőbb lesz az összhatás ááltala.

 

Forrás: marmalade;

Hasonló hírek

Konzervből virágtartó!

info

Ez mindent visz: Moss fel szódabikarbónával! Csodálatos hatás!

Mazsi

Ha eddig alig vártad,hogy megszabadulj az üres flakonoktól, a cikk elolvasása után nem teszed többé! Zseniális ötlet!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------