Hirmagazin.eu
Főoldal » Fertőzésveszély Szolnokon? Kegyetlen állapotokra derült fény
Életmód hírek

Fertőzésveszély Szolnokon? Kegyetlen állapotokra derült fény

Az orrfacsaró bűzből és a látványból is elegük van a lakóknak. Egyelőre azonban úgy tűnik, tehetetlenek.

Ismeretlenek piszkítják össze rendszeresen a szolnoki Széchenyi városrészben található orvosi rendelő melletti kis közt. A helyieket hiába zavarja borzasztóan a helyzet, úgy fest, tehetetlenek. A szoljon.hu egyik olvasója fogalmazta meg panaszait az ügy kapcsán.

“Sajnos, nem egyszer előfordult már, hogy toalettnek használták ezt a kis közt. Rendszeresen látom, hogy néhányan itt végzik el kisebb-nagyobb dolgaikat. Az csak az egyik része, hogy látványnak sem szép, de így, nyáron a szagok is borzalmasak” – mondta dühösen a portál Széchenyi városrészben élő olvasója, aki azt is elárulta, ahogy ő látja, nem hajléktalanok piszkítják tele az utcát.

A panaszkodó lakó elárulta, hogy már a közelben lévő orvosi rendelő mosdóját is inkább már kulcsra zárják, hogy ne kelljen folyamatosan takarítani, az viszont számára is rejtély, miért nincs a környéken egyetlen nyilvános vécé sem.

Az ügy kapcsán egy anyuka is megszólalt, ő leginkább egy esetleges betegség elterjedésétől tart. “Nem tudhatjuk, milyen következményekkel járhat, ha nem oldódik meg ez a probléma” – fejezte ki aggodalmát a hölgy.

A portál megkérdezte Pókász Endrét, a városházi sajtószóvivőt is, aki elmondta, köztisztasági szabálysértésnek minősül az eset, így ilyenkor az első lépés a rendőrség értesítése”, ugyanakkor az ügy szempontjából az lenne a legjobb, ha sikerülne tetten érni az egyik személyt. Ennek hiányában ugyanis csak ismeretlen tettes ellen indulhatna eljárás. Pókász elárulta azt is, hogy azért nincs nyilvános vécé a helyen, mert a terület lakóövezetnek minősül, oda pedig nem szoktak ilyeneket telepíteni.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Kinek van még otthon zománcozott edénye? Ezekben lehetett igazán finom ételeket készíteni!

Mazsi

Az idős ács egy szép napon úgy döntött, ideje nyugdíjba vonulni.

Mazsi

Újabb 6,6 millió szájmaszkot gyárt a büntetés-végrehajtás – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!