Hirmagazin.eu
Főoldal » Férjhez megy, gyereket szül Zimányi Linda. Kedves Ferenc elveszi!
Bulvár

Férjhez megy, gyereket szül Zimányi Linda. Kedves Ferenc elveszi!

Vég­leg ha­za­köl­tö­zött az USA-ból, min­den jel sze­rint végre sínre kerül Zi­mány Linda élete. Ked­ves Fe­renc­cel pedig már szóba ke­rült a szü­lő­ség is.

Férjhez megy, gyereket szül Zimányi Linda. Kedves Ferenc elveszi!

Nagyon úgy tűnik, hogy lassan tényleg révbe ér Zimány Linda, és nem csak felvállalja kapcsolatát az üzletember Kedves Ferenccel, hanem már a családalapításon  gondolkoznak – írja a Bors.

“Beszéltünk már a témáról. Mi lesz, ha eggyel többen leszünk? Amikor már hármasban együtt töltjük a szentestét a mi kis családunkkal.

Szerintem akkor majd még nagyobb értelmet nyer a karácsony. Mindig azt szoktam mondani, hogy kisgyermekkorban nagyon jó az ünnep, mert várja az ember az ajándékot és a Jézuskát, amikor pedig már saját gyermeke van, akkor azért jó, mert együtt várják a Jézuskát”

– mondta az RTL Klub reggeli műsorában Zimány, aki ezzel úgy tűnik, végleg maga mögött hagyta a kalandos éveket: pár napja végleg haza költözött az USA-ból, ahol még a balhés pókermilliomos Dan Bilzerian csupa szép nőből álló erotikus köreibe is beférkőzött. Előtte is falta az életet: viharos viszonya volt az akkor még Moszkvában focizó Dzsudzsák Balázzsal, de járt együtt Bódi Sylvi öccsével és Zentai Márkkal is. Amúgy hamar belevágott az élet sűrűjébe, első komoly kapcsolata  15 évesen kezdődött,  öt éven keresztül járt a V-Tech frontemberével, Kefírrel.

Kedves Ferencnek is szép múltja van, nem véletlenül választottuk be a legnagyobb skalpvadászok közé: Zimány előtt járt már Debreczeni Zitával és Bódi Sylvivel is, akik amúgy jó barátnői Lindának is…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Durva, mivel vezeti le a feszültséget a híres magyar színésznő

Mazsi

Rihanna volt barátja nem nyugszik – jó kis balhéba keveredett

info

Angelina Jolie legújabb szerzeménye

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!