Hirmagazin.eu
Főoldal » Ferenc pápa erre hívta fel a figyelmet a Vatikánban pünkösdvasárnap
Külföld

Ferenc pápa erre hívta fel a figyelmet a Vatikánban pünkösdvasárnap

Ferenc pápa a Szent Péter-bazilikában tartott pünkösdvasárnapi misét, amelyen elmondta, hogy a koronavírus-járvány után a legfontosabb érték az összetartás lesz.

A vatikáni Szent Péter-bazilika Áldott Szentség-kápolnájában tartott pünkösdvasárnapi misét Ferenc pápa, aki elsősorban a koronavírus-járvány utáni időkről beszélt. Elmondta, hogy az embereknek pozitívan kell hozzáállnia a jövő kérdéseihez, mert ha nem így tesznek, akkor kihalhat a reménység.

A pápa továbbá felhívta a hívek figyelmét arra, hogy most a legeslegfontosabb az az összetartás lesz, nem pedig a szétaprózódás – írja az Index az AFP alapján.

“A világ konzervatívokat és progresszíveket lát, pedig ők mind Isten gyermekei” – mondta, hozzátéve, hogy tudja jól, hogy ilyenkor mindenkinek nehéz nem önzőnek lenni.

A pápa szerint fontos lenne, ha mindenki emberségesen viszonyulna a másikhoz, mert ezekben a nehéz időkben különösen nagy hangsúlya van az empátiának és az érzékenységnek; elmondása szerint az önzőség csak hátraveti a társadalmakat.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Horror az Aldiban: a vásárlók előtt késeltek halálra egy alkalmazottat

Mazsi

Vásárlás másként: pénz helyett munkával fizetnek

info

Lóháton, ostorral verték szét a vegán tüntetőket az argentin cowboyok – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!