Hirmagazin.eu
Főoldal » Fenyő-ügy: ezt gondolja P. Tamás ügyvédje a zsarolásokról..
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fenyő-ügy: ezt gondolja P. Tamás ügyvédje a zsarolásokról..

Budapest — Megszólalt a Fenyő-ügy kapcsán P. Tamás ügyvédje, Bólyai János.

Kifejezetten örül Gyárfás Tamás (69), hogy újabb, P. Tamás (51) által rögzített hangfelvételek kerültek elő: abban bízik, hogy a későbbiekben ez tisztázza majd a Fenyő-gyilkosságra való felbujtás gyanúja alól.

Gyárfás Tamás (69) örül, hogy előkerültek a felvételek

A sportvezetőt tavaly áprilisban gyanúsították meg a 21 évvel ezelőtti gyilkosság felbujtásával. Az köztudomású volt, hogy Fenyő János (†44) médiavállalkozóval nem volt felhőtlen a viszonya, 2017 végén viszont Gyárfást kompromittáló hangfelvételek kerültek elő. Ezek egy részét ő maga adta a rendőröknek, miután megzsarolták.

A pesticrácok.hu szerint a nyomozóknál most már egy kisteherautónyi adatrögzítő van, amelyeken az Energol Rt. egykori feje az alvilág és a közélet prominens személyiségeivel beszélget. A több száz órányi felvétel egy részét a Farkasréti temető rejtette. A Magyar Idők szerint a sírboltban talált anyagok azok, amelyek a Gyárfással való beszélgetéseket rögzítették: valaki különválogatta, majd megzsarolta őt azokkal.

A hanganyagokat P. Tamás (51) rögzítette, Gyárfás szerint azért, hogy kompromittálja őt /Fotó: Fuszek Gábor

– Tavaly augusztus végén az ügyvédem levelet kapott, amely egy memóriakártyát tartalmazott. A feladók úgy fogalmaztak: tárolási díjat szeretnének cserébe. Az esetet nem titkoltam, sőt, a saját munkatársaimmal készíttettem a hanganyagról leiratot. Az ugyanazokat a beszélgetéseket tartalmazta, amikkel korábban zsaroltak meg, csak rosszabb minőségben. Nem szóltam rögtön a rendőröknek: nem mertem ujjat húzni a zsarolóimmal, féltem bemártani a bűnözőket, másrészt a legutóbb sem jártam jól: védelem helyett meggyanúsítottak – árulta el a Blikknek Gyárfás.

– P. mindig váratlanul, apró-cseprő ürüggyel érkezett. Már akkor nyilvánvaló volt, hogy kompromittálni akar, úgy alakította a beszélgetést, hogy lehetőleg kimondjak egy rossz mondatot, amit majd felhasználhat. „Emlékszel, amikor 6-7 évvel ezelőtt arról beszélgettünk, hogy…” – kezdte mindig. Remélem, most azok a beszélgetések is előkerültek, amikre utalgatott, mert akkor végre kiderül az igazság. Én tudom, mit mondtam, és remélem, az összes felvétel ismeretében bebizonyosodik, hogy soha nem kértem Fenyő János meggyilkolását.

Egyelőre rejtély, hogy ki vagy kik a zsarolók. Védője, Bólyai János szerint nem P. az.

– Fantasztikus színésznek kellene lennie. Hosszú ideje kataton állapotban van, még a saját perújítása sem érdekli. Gyárfás meggyanúsítására sem reagált –árulta el a védő.

Kizárták a védőügyvédet

Jogértelmezési vita miatt zárta ki a Fenyő-ügyből a Budai Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája dr. Bánáti Jánost.

Gyárfás Tamás ügyvédjét ugyanis ki akarták hallgatni a legutóbbi zsarolás miatt, mivel ő kapta meg a hangfelvételt és a levelet. Ő a mentelmi jogára hivatkozva nem tett vallomást, és a kizárás ellen is fellebbez.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Busz karambolozott kisbusszal Jakabszálláson

Géza

Szén-monoxid-mérgezést szenvedett egy nagyatádi gyermek

info

Nem csakengedély nélküli lőfegyvere volt.. – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------