Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fenyő-gyilkosság: tizenkét évet kaphat Gy. Tamás, ha beismeri bűnösségét

A Fővárosi Főügyészség tizenkét év fegyházbüntetést és tíz év közügyektől eltiltást ajánl Gy. Tamásnak, ha beismerő vallomást tesz.

Már a vádemelésnél tart a Fővárosi Főügyészség Gy. Tamás sportvezető, egykori médiavállalkozó ügyében, amennyiben a gyanúsított beismeri, hogy ő adta ki a megbízást Fenyő János meggyilkolására, akkor főbüntetésként 12 évet kapna – írta meg a Magyar Nemzet. A nyomozás tovább folytatódik, ugyanis a vádirat szerint legalább tucatnyian vehettek részt a gyilkosságban a már elítélt Josef Rohácon kívül – értesült a lap.

A gyanúsított végig tagadta a gyanúsítást, majd a vádat is. Állításának alapja jelenleg is az, hogy már korábban, 1997-re lezárult az üzleti vitája Fenyővel, ráadásul számára kedvezően, amiről hivatalos irat is született, így szerinte nem életszerű, hogy egy évvel később bárkit megbízott volna egy bérgyilkossággal. A hatóság szerint viszont Gy. Tamás bűnösségét valószínűsítik azok a hangfelvételek, amelyeket a jelenleg börtönben ülő P. Tamás rögzített a 2000-es években. 

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Házi őrizetben a miskolci halálos baleset gyanúsítottja (+18)

Géza

Autó ütközött vonattal, késések a Budapest-Debrecen vonalon

Géza

Most közölték a hírt: holttesteket találtak egy soproni lakásban

Mazsi