Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fenyegetést kapott Tarlós István főpolgármester

Erről ő maga számolt be a Magyar Nemzetnek adott interjúban, amelyben az adatkezelési botrányról is beszél.

Tarlós István az interjúban elmondta, értesülései szerint az ellenzék az önkormányzati választási kampányában ismét elő akarja venni az ő 25 évvel ezelőtti közlekedési baleseti ügyét. Mint mondja, az 1995-ben történt balesetben vétlen, az esetnél jelen voltak a hozzátartozói is. A balesetet a kerületi kapitányság egy percig sem vizsgálta, ügyészi felügyelet mellett azonnal átvette a BRFK.

Akkor Györgyi Kálmán volt a legfőbb ügyészt.

“Ezt az esetet eddig minden kampányban elővették, és most is megkaptam az üzenetet és a fenyegetést, hogy újra ezzel akarnak operálni

– számolt be a főpolgármester. Hozzátette: úgy hiszi, ha ellenfelei nem állnak túl jól a kampányban, akkor – elég lelketlenül – ehhez a történethez nyúlnak.

A főpolgármester beszélt az ajánlóívekkel kapcsolatos ellenzéki adatkezelési botrányról, mint mondja, nem jó, ha törvénytelenségbe csúszik át a kampány, de óvatosan bánna az üggyel, mivel szerinte az ellenzék részéről provokáció sejthető, és alig várják, hogy mártírt csinálhassanak magukból.

A főpolgármester-jelölti vitáról azt mondta Tarlós István, hogy korábban közölte az összes feltételét Karácsony Gergellyel, aki szerinte most úgy csinál, mintha erre nem emlékezne.

“Karácsony Gergely vitázzon előbb a két másik kihívóval is, hiszen biztos benne: úgyis legyőzi őket. Aztán döntse el, mit szól a feltételekhez, akar-e beszélni Zuglóról vagy nem. A vitáról való vita komolytalan” – közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban a főpolgármester.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs
infostart

Hasonló hírek

Bementek a lángok közé, életet mentettek a rendőrök Csepelen

Géza

Ezt a hírt kapta a Hableány mentésén dolgozó csapat. Ma minden megváltozhat

Mazsi

A Dunába vetette magát egy ember a Lánchídról

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------