Hirmagazin.eu
Bulvár

Felvállalta 16 évvel fiatalabb párját a magyar színésznő

Po­lyák Lilla vá­lási pro­ce­dú­rája még fo­lya­mat­ban van, de a szí­nésznő máris újra sze­rel­mes. Ele­inte har­colt az ér­zé­sei ellen, de most úgy érzi, meg­ta­lálta az igaz sze­rel­met 16 évvel fi­a­ta­labb kol­lé­gá­já­val.

Polyák Lilla férjével való szakítása után önmagára és gyerekeire akart koncentrálni. Élvezte az egyedüllétet, nem tervezte, hogy ilyen hamar új szerelem kopogtat az ajtaján. Eleinte nem is akarta észrevenni, sőt egyenesen hátat fordított a 16 évvel fiatalabb színész, Gömöri András Máté közeledésének.Kollégái figyelmeztették, hogy talán már több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál.

Felvállalta 16 évvel fiatalabb párját a magyar színésznő

A Marie Antoinette hozta őket össze

Az Operettszínház legújabb musicalje, a Marie Antoinette hozott fordulatot az életébe. A darabban Lilla a királynét, míg Máté a szeretőjét alakítja. Mivel egy erotikus, szerelmi jelenetük is van, a színész szerette volna jobban megismerni kollégáját,és többször elhívta kávézni, de Lilla folyamatosan visszautasította.

“Ő eleinte hárította a meghívást, de hát a próbák miatt mindennap találkoztunk, a szünetekben pedig egyre többet beszélgettünk. Kávézni azonban még mindig nem jött el, úgyhogy egyik nap vettem neki egy termoszt, benne a kedvenc kávéjával, és letettem a színház portájára” – mesélte Máté a Bestnek.

A színésznőnek nagyon jólestek ezek az apró figyelmességek, és érezte, hogy valami kezd alakulni, de elnyomta magában a vonzalmat. Egy bulin azonban elcsattan az első csók, és innentől kezdve nem volt visszaút.

“Egy ponton szembe kellett néznem az érzelmeimmel, nem tagadhattam tovább” – mondta a színésznő.

Bár sokan kétkednek, hogy kapcsolatuk a nagy korkülönbség miatt hosszú és tartós lesz, ők úgy érzik, rátaláltak az igaz szerelemre és működik a kapcsolatuk.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Berki Krisztiánnal megtörtént az elképzelhetetlen – fotó

info

Nánási Pál őszinte vallomása a válásról: “Kicsit az én hibám”

Mazsi

Most közölték: holtan esett össze Katy Perry tárgyalásán a pereskedő apáca

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian