Hirmagazin.eu
Főoldal » “Féltem a bosszútól” – megdöbbentő vallomás Gyárfás Tamástól
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

“Féltem a bosszútól” – megdöbbentő vallomás Gyárfás Tamástól

A felbujtással megvádolt sportvezető részletes interjút adott, amelyben továbbra is azt állítja, hogy ártatlan.

Akár hazugságvizsgálatra is hajlandó lenne Gyárfás Tamás, akit a rendőrség nemrég felbujtással gyanúsított meg a Fenyő-gyilkosság miatt.

A lakhelyelhagyási tilalom alatt álló egykori sportvezető a Magyar Időknek adott interjújában részletesen beszélt az alvilág egykori meghatározó személyeihez, Portik Tamáshoz és Tasnádi Péterhez fűződő viszonyáról. A Nap TV volt tulajdonosa mégis változatlanul azt állítja, nem adott megbízást Fenyő János megölésére.

Fenyő János és Gyárfás között a gyilkosság idején nem állt fenn olyan ellentét, ami miatt érdekében állhatott volna megöletnie őt – mondta. Egy megkérdőjelezhető hitelességű vallomást és egy nagyszabású, lejárató médiatámadást okol azért, amiért elterjedt a hamis vád.

“Én adtam át a rendőrségnek a postaládámba bedobott, a Portik Tamás által titokban felvett beszélgetések kiragadott részleteit rögzítő kazettát és azt az írott anyagot is, amelyet szeptember 27-én kézhez kaptam, és amelyről a mai napig nem tudom, kinek a munkája” – ismerte el. Két hónap után tett feljelentést a rendőrségen, mert – ahogy fogalmazott:

félt a bosszútól.

“Nem egy életbiztosítás bűnözőket feljelenteni. Korábban már többen meg akartak zsarolni. Tizenöt éve tettem emiatt először és utoljára bejelentést a rendőrségen, nem volt értelme” – mondta. Hozzátette, hogy a “média egy része már most ítéletet hirdetett rólam, megelőzve a bíróságot, de még az ügyészséget és a rendőrséget is. Pedig még csak nyomoznak. A terhemre rótt bűncselekményt nem követtem el” – közölte Gyárfás Tamás, aki biztos benne, hogy ki fog derülni: nem tett semmi törvénybe ütközőt.

Forrás: Ripost

Fotó: MTI

Hasonló hírek

Ég az erdő Budaörsön

Géza

Kabarévá alakul a bundatárgyalás: hülyére veszik a bíróságot a vádlottak

Géza

Halálra vertek egy nőt a XIII. kerületben

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------