Hirmagazin.eu
Állatvilág

Fellázadt az elefánt, elrabolta a turistákat

hirmagazin_2015-08-30_065413

A felbőszült állat megölte vezetőjét

Furcsa tragédia történt Thaiföld északi részén. Egy felbőszült elefánt megölte kisérőjét, majd három kinai turistával a hátán elmenekült az őserdőbe.

A jelentés szerint az eset Csiang Mai tartományban történt, ahol egy him elefánt az őserdőben kb. 20 perces séta után egyszerre csak feldühödött, megölte kisérőjét, majd a turistákkal együtt elvágtatott az őserdőbe. – A férfi csak három napja dolgozott un.mahoutként, ezért az állat még nem ismerte eléggé- mondta a helyi rendőrség ezredese. Az állatot három órával később sikerült megtalálni.

A turisták addig a hátán maradtak. – A turistákat megmentettük, nem történt bántódásuk , csupán alaposan megijedtek – tette hozzá az ezredes. Edwin Wiek, egy helyi természetvédő alapitvány, a WFFT képviselője szerint az utóbbi időben nagyon megnőtt a kereslet az eleféntséták iránt. Az állatok túl vannak terhelve, kora reggeltől naplamentéig dolgoznak, és azért nagyon ingerültek. Szerinte hasonló incidensek a jövőben is történhetnek, amennyiben lényegesen nem javulnak az állatok munkakörülményei.
Forrás: vilagszam; Kép: Google, illusztráció;
Korrektúra: www.hirmagazin.eu

Hasonló hírek

A hatalmas leopárdfóka és az aprócska pingvin egy napja. – Győzött a kis pingvin! – videó

Géza

A jó még él: 30 kilométert futott egy maratonista egy kóbor kiskutyával, akit az út mentén talált verseny közben – VIDEÓ

Mazsi

Menjünk vissza a őskori világba, amikor a dinoszauruszok uralkodtak a Földön – videó

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------