Főoldal > Hírek > Életmód > Gasztronómia, vega > Felkockázta a tésztát és ananász karikákat rakott rá. Ezt még ma elkészíted te is!
Felkockázta a tésztát és ananász karikákat rakott rá. Ezt még ma elkészíted te is! 2

Felkockázta a tésztát és ananász karikákat rakott rá. Ezt még ma elkészíted te is!

Hirdetés

Ez a sütemény a nagyon mutatós, és rövid idő alatt elkészíthető desszertek kategóriába indulhat! Annyira jól néz ki, hogy mindenki el fogja kérni a receptjét!

Hozzávalók:

  • 2 csomag fagyasztott lap
  • 2 ananászkonzerv (karikákra vágott)

Elkészítés:

1.Szórjuk meg egy kevés liszttel a felületet, amin dolgozni fogunk. Csomagoljuk ki a fagyasztott lapot, és egy nagyot kicsit nyújtsuk meg széltében és hosszában is. Ne legyen túl vékony!Felkockázta a tésztát és ananász karikákat rakott rá. Ezt még ma elkészíted te is!

2.Fogjuk az ananászkarikát, és itassuk le egy törlőpapírral. Három sorba helyezzünk 3 darab ananászkarikát, így egy lapon kilenc karikánk lesz. Egy éles késsel vágjuk kilenc egyforma darabra a lapot.

Felkockázta a tésztát és ananász karikákat rakott rá. Ezt még ma elkészíted te is! 1

3.Ezután mindenik kockát vágjuk körbe az ananászok körül, ahol a képen látjuk. Majd a levágott keretet csavarjuk meg, és helyezzük az ananászra keresztbe. A szélein, és a közepén kissé nyomkodjuk oda a kereszt alakba elhelyezett masszát.

4.Tegyük az előmelegített sütőbe, 200 fokon 15-20 percet süssük. Amikor készen van, és kissé kihűlt, szórjuk meg porcukorral.

Forrás: tudasfaja.com

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: