Hirmagazin.eu
Viccek, vicces videók

Felkelt a halott a hullaházban! – VIDEÓ

Ál­lás­in­ter­júra ér­ke­ző­ket ré­mí­tett ha­lálra egy zombi. Volt, aki el­sza­ladt, volt, aki kést rán­tott. De olyan is, aki­nek földbe gyö­ke­re­zett a lába.

Kegyetlen kísérletnek tették ki az állásinterjúra érkezőket egy kandi kamerás felvétel kedvéért a Magic of Rahat tréfacsinálói.

Beugratás

Asszisztenst kerestek, és a gyanútlan jelentkezőknek csak a helyszínen árulták el, hogy ahol vannak, az egy hullaház.Az interjúztató ekkor egy percre magukra hagyta őket, hogy lebonyolítson egy telefonhívást.

“Szívinfarktus”

A terem közepén letakart holttest erre ordítva felült,amire mindenki vérmérsékletének megfelelően reagált. Volt, aki megkövülten állt, más üvöltve elszaladt, egy nő pedig kést rántott, és készen állt rá, hogy megvívjon a zombival.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Egy 8. kerületi dohányboltos kiírásán röhög most mindenki!

Mazsi

Családi titok :D :D :D

Mazsi

Csalódás

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
EnglishFrenchGermanHungarian