Image default
18+

Feljelentette a vejét egy apa: szerinte annak gigantikus méretű pénisze felelős lánya haláláért..18+

Az elkeseredett apuka azt állította, veje hatalmas pénisze miatt halt meg lánya, emiatt a férfinak be kellett mutatnia nemi szervét a rokonságnak, a helyi vezetőnek és a rendőrségnek.

Különös esetről számolt be a 24.hu: egy indonéz férfi, aki nemrégiben veszítette el lányát, megvádolta és feljelentette vejét – hatalmas pénisze miatt, szex közben halt meg a felesége.

A nőre otthonában találtak holtan, ott, ahol ő a szüleivel és hitvesével élt, és a tragédiát megelőző napon bizony szeretkeztek a fiatalok. Bár az orvosok megállapították, hogy a nő halálát epilepszia okozta, a pletyka a gigantikus péniszről hamar elterjedt a faluban, az özvegy pedig csak úgy tudta tisztára mosni a nevét, ha körbemutogatta férfiasságát: a rendőröknek, a falu vezetőjének, és az egész rokonságnak is. Miután mindenki megállapította, hogy valóban nem abnormális méretű a nemi szerve, ezáltal gyilkos fegyver sem lehet, kibékült apósával, aki visszavonta a vádakat.

blikk, 24

Hasonló hírek

Több napos áldozatazonosító képzés folyt Magyarországon (A cikk videót tartalmaz) +18

Géza

Dánszentmiklósi horror: agyonverték, felakasztották, majd egy szőnyegbe csavarva felgyújtották áldozatukat a kegyetlen gyilkosok (18+)

Géza

„Az utcán kiválasztok egy embert, megfogom és leszúrom” – Közzétette a rendőrség a dunaújvárosi tini sokkoló videóját – videó

Géza