Hirmagazin.eu
Főoldal » Felhőszerű lényeket fotóztak egy utasszállító repülő ablakából – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Felhőszerű lényeket fotóztak egy utasszállító repülő ablakából – VIDEÓ

Újabb ti­tok­za­tos fotó buk­kant fel az in­ter­ne­ten, ame­lyet ismét egy re­pü­lő­gép ab­la­ká­ból ké­szí­tet­tek. A képen va­lami olyas­mit látni a fel­hők te­te­jén, ami­nek nem lenne sza­bad ott len­nie…

A különös esetet a világ legrégebben működő, UFO-észleléseket rögzítő civil szervezet, a MUFON is rögzítette 82 114-es aktaként. Ez azt jelenti, hogy nincs rá ésszerű magyarázat, és minden bizonnyal nem olyasmi látható a fotón, ami emberkéz alkotta szerkezet, vagy annak műve lehet…

Mindnyájan emlékszünk arra az elmúlt évben (2016 januárjában) készült fotóra, ami egy 9000 méteres magasságban szálló repülőgépről készült.

A képen egy óriási emberi alakhoz hasonlatos sziluett volt látható, amely mintha a felhőkön lépkedett volna.

Felhőszerű lényeket fotóztak egy utasszállító repülő ablakából - VIDEÓ

Amikor Nick O’Donoghue, a kép készítője útban volt vissza Ausztriából Írországba, és kinézve az ablakon megpillantotta az alakot, azt hitte, hogy hallucinál. De két kollégája, akik mellette ültek, szintén látták, úgyhogy elővette fényképezőgépét, és lefotózta.

Akkor csak egy figura volt látható, de a 2017-es friss fotókon úgy tűnik, mintha egy egész család piknikezne a mennyországban…

Hogy mégis mit látunk, nagyon nehéz megállapítani, eddig még senkinek sem sikerült. Csak találgatások vannak. A tudósok szerint nem túlvilági, vagy földönkívüli jelenéssel van dolgunk. Biztosan van rá racionális magyarázat. A szabadabb fantáziájúak azonban szinte bármit bele tudnak képzelni a rejtélyes alakzatokba, kezdve az angyaloktól, egészen a rejtőzködő földönkívüliekig.

Forrás: disclose.tv /Ripost

Hasonló hírek

Cenzúrázik a Facebook, támad a TsuNami

Mazsi

Ötven fok és vízhiány – megkezdődött évszázadunk nagy küzdelme

Géza

Más szemmel: miként őrzi hatalmát az ISIS és a hasonló csoportok?

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!