Hirmagazin.eu
Főoldal » Felhőnek álcázott ufókat fedeztek fel a világ több pontján is! – VIDEÓ
Tudástár - minden érdekesség

Felhőnek álcázott ufókat fedeztek fel a világ több pontján is! – VIDEÓ

Ren­ge­teg lát­vá­nyos fel­hő­alak­za­tot fi­gyel­tek már meg vi­lág­szerte a me­te­o­ro­ló­gu­sok. Ezek né­me­lyi­két len­cse­fel­hő­nek ne­ve­zik. Az ufo­ló­gu­sok leg­újabb el­mé­lete sze­rint ezt az egy­szerű ter­mé­szeti je­len­sé­get hasz­nál­ják ki a föl­dön­kí­vü­liek, és re­pülő jár­mű­ve­i­ket ilyen fel­hők­kel ál­cáz­zák…

2016. április 24-én Tahiti felett fotóztak olyan felhőformációt, ami kísértetiesen hasonlít egy hatalmas repülő csészealjra. Az ufológusok legújabb elmélete szerint sokszor a földönkívüliek jelenlétének bizonyítéka az ilyen felhőalakzat.

Felhőnek álcázott ufókat fedeztek fel a világ több pontján is!

Látványos légköri alakzatok a lencsefelhők (altocumulus lenticularis). Ezek többnyire nagy kiemelkedések felett, vagy valamivel azok mögött az áramló levegőben kialakult állóhullám révén jönnek létre. Ennek megfelelően állófelhők, tehát nem mozdulnak el. Miközben a gáz áramlik bennük, egyik oldalukon folyamatosan keletkeznek, míg a túloldalon feloszlanak.

Az elmélet szerint az idegenek járművei egyfajta álcázóberendezéssel vannak ellátva, ami szinte láthatatlanná teszi őket. Azonban ha magas a levegő páratartalma, akkor az álcázás által létrehozott erőtér szinte vonzza a vízrészecskéket. Így a rejtett jármű sokszor hasonlít egy furcsa felhőre.

Ha éppen nincs más felhő a közelben, akkor ez bizony könnyen szemet szúrhat bárkinek, aki elég szemfüles…

Korábban már több alkalommal is sikerült megfigyelni hasonló, felhők közt megbúvó hatalmas légi járműveket. Egyes videófelvételeken pedig, némi digitális képjavítással, még a szinte láthatatlan gépeket is sikerült láthatóvá tennie egy szakembernek.

Április 25-én Örményországban kapták lencsevégre a másik bizarr felhőformációt. Erről is azt állították, hogy csak egy egyszerű lencsefelhő, de ez annyira bizarr alakzat, hogy szinte mindenki kételkedett benne.

A meteorológusok biztosak az állításaikban, az ufológusok pedig hisznek a saját elméleteikben. Hogy kinek van igaza? Reméljük egyszer tényleg kiderül… 

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Szenzációs felfedezés: megtalálták a legrégebbi egyiptomi piramist!

Mazsi

Velőtrázó sikoly: újra életre kelt a nyers csirke, de ez még nem minden – VIDEÓ

Mazsi

Japán öngyilkos erdeje – Tények

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------