Image default
Belföldi hírek

Felhívás! Vigyázat, visszaélésgyanús telefonhívásokat észlelt az E.ON!

Vigyázat, visszaélésgyanús telefonhívásokat észlelt az E.ON!

Visszaélésgyanús telefonhívásokat észlelt az E.ON a Tiszántúlon és a Dunántúlon is: több jelzést kaptak arról, hogy magukat a vállalat munkatársának kiadó ismeretlenek +36/60-as és +36/50-es kezdetű hívószámokról “minősíthetetlen hangnemben és fenyegető üzenetekkel” keresik meg ügyfeleiket. Az áramszolgáltató fokozott óvatosságra int mindenkit.

Az elmúlt napokban a cég ügyfélszolgálatánál több tiszántúli és dunántúli panaszos felhasználó jelentkezett amiatt, hogy magukat az E.ON képviseletében eljáróként feltüntető ismeretlenek telefonon, fenyegetőző hangnemben a zárópecsét hiányára vagy szabálytalan vételezésre hivatkozva kötbér-érvényesítést és kikapcsolást helyeztek kilátásba – írja mai közleményében az E.ON Hungária Zrt.

A vállalatcsoport azonnali vizsgálatot indított, ellenőrzés nyomán megállapították, hogy az adott felhasználóknál nem volt szabálytalan vételezés vagy folyamatban lévő vizsgálat, a megjelölt felhasználási helyeket rendben találták.

Felhívták a figyelmet arra, hogy nem az E.ON részéről érkeznek a telefonos megkeresések a +36/60-as és +36/50-es kezdetű számokról. Fokozott óvatosságra intik a felhasználókat, hangsúlyozva, hogy ilyen hívások esetén kérésre se adják meg a személyes, valamint a felhasználási hellyel kapcsolatos adataikat.

Forrás: MTI

Képek: napi, eon

Hasonló hírek

Úrnapját ünneplik a katolikusok, Erdő Péter bíboros szentmisét mutat be

info

Földrengés rázta meg Nagykovácsit, íme a részletek

Mazsi

Ez lesz az utolsó nyitva tartó vasárnap

info