Életmód hírek

Felhagyott az ivással a férfi: pár hónap múlva rá sem lehetett ismerni

Felhagyott az ivással a férfi pár hónap múlva rá sem lehetett ismerni 1

Történeteket és előtte-utána fotókat mutatunk, melyek látványosan érzékeltetik az alkohol káros hatásait.

Mértékkel fogyasztva az alkohol nem okoz problémát, heti rendszerességgel egy-egy pohár vörösbor még egészséges is lehet. Ha azonban a gyakoriság és a mennyiség növekszik, az már problémára utal: már az is függőséget jelezhet, ha az ember nem tud lemondani a mindennapos esti italáról. A szeszes italok túlzott fogyasztása pedig számos egészségügyi kockázatot hordoz magában, szív- és érrendszeri betegségeket, májproblémákat, elhízást és pszichés zavarokat okozhat.

Felhagyott az ivással a férfi pár hónap múlva rá sem lehetett ismerni

Nem véletlen, hogy azok, akik korábban rendszeresen ittak alkoholt, majd leszoktak róla, hamarosan óriási változásokat tapasztalnak magukon, és nemcsak a közérzetüket tekintve. A Bored Panda összeállításában olyan felhasználók osztották meg előtte-utána fotóikat, akiknek külseje elképesztően látványos átalakuláson ment át, mióta letették a poharat. Olvasd el a történetüket, amit maguk fűztek a képekhez, és nézd meg, hogyan simultak ki!

Felhagyott az ivással a férfi pár hónap múlva rá sem lehetett ismerni 1

– A bal oldali fotót 17 hónapja készítettem, amikor napkeltekor kijöttem a sürgősségi osztályról. Valami azt súgta, később emlékezni akarok majd erre a pillanatra. Azért hozom ezt most nyilvánosságra, mert szükségem van a biztatásra, hogy tovább haladjak a gyógyulás útján.

Fotó: recoveryrockstars
Forrás: femina.hu

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

2017 év szexi fürdőruháit mutatja be Weisz Fanni és Sarka Kata

Edit

A nők dolga a gyerekszülés? (Videó)

info

Névnapok március 28-án

info