Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborodtak és bírósághoz fordulnak a Hős utcai lakók: azt állítják, ki akarja semmizni őket az önkormányzat
Életmód

Felháborodtak és bírósághoz fordulnak a Hős utcai lakók: azt állítják, ki akarja semmizni őket az önkormányzat

Bírósághoz fordulnak a Hős utcai lakók, mert szerintük az önkormányzat ki akarja semmizni és aprópénzzel az utcára tenni őket.

Lebontják majd a hírhedt X. kerületi lakótelepet, az önkormányzat kisajátítja a lakásokat, az ott élőknek viszont olyan kevés kártalanítást adnának, aminél az ingatlanok többet érnek, és amennyi pénzből semmit nem lehet venni Budapesten.

A lakók egy része saját értékbecslőt fogadott, aki 10-12 millió forintra taksálta a szoba-konyhás lakásokat. Az önkormányzat viszont csak 5 milliót adna – írja a Népszava.

A lap szerint az ügyben kedden a Fővárosi Kormányhivatalban indult egyeztetés az érintettek között, ami egyelőre nem vezetett eredményre. Az önkormányzat képviselői el sem mentek a tárgyalásra, a tulajdonosok – és ügyvédeik – csak a kerületvezetés által megbízott értékbecslővel, valamint a kormányhivatal képviselőjével tudtak beszélni.

A két lakótömbből álló Hős utcai ingatlanegyüttes a környék hírhedtté vált, elgettósodott lakótelepe, ahol korábban annak ellenére is súlyos drogproblémákmerültek fel, hogy szinte a szomszédban található a Készenléti Rendőrség Központja. A lakótömbök 317 lakásának több mint a fele önkormányzati tulajdonú, a kerületvezetés pedig azon van, hogy a többit is megszerezze, a lakótelepet felszámolja, a helyére pedig egy sportkomplexumot építsen.

blikk

Hasonló hírek

Bizonyítékot találtak az időutazás létezésére?

Géza

Magában beszélt, közben Facebookozott a volt polgármester a 4-es metrón

Géza

Teanövények hatóanyagai

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------