Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborodott Nádai Anikó az LL Juniornak érkező részvétnyilvánításokon – nem várt helyről érkezett válasz – frissítve
Életmód hírek

Felháborodott Nádai Anikó az LL Juniornak érkező részvétnyilvánításokon – nem várt helyről érkezett válasz – frissítve

Nádai Anikó kiborult az LL Juniorhoz közel álló emberek részvétnyilvánító posztjai miatt, szerinte ezek lájkvadász posztok, és ilyenkor, amikor ekkora tragédia történik, csendben kellene maradni.

Frissítés: Nádai Anikó levette eredeti posztját és helyette ezt rakta ki:

“Még ha az előző posztom minden egyes szavával egyetértek, és úgy látszik pont azokat találta el, akiknek ezt szántam (és nem azoknak akiknek nincs más módja a részvétnyílvánításra), az ezzel generált negatív hullám és mocsokáradat az, amire nincs szükség,

ebben a borzalmas, szomorú és feldolgozhatatlan helyzetben. Sokaknak nem jött át az üzenet és ki lett forgatva a mondanivalója. Az általánosítás ami miatt elnézést kérek! (Bár ettől függetlenül azt gondolom, hogy az együttérzés ideje, helye, és a módja sem itt van a közösségi oldalakon! )

Nem véletlenül szokták mondani, hogy akinek nem inge, ne vegye magára. Aki ezt mégis megtette, annak pedig nem árt egy kicsit magába néznie…”

Korábban írtuk:

Az Instagramra kitett, felháborodott hangvételű posztra sok más ember mellett Ábel Anita is reagált. Meg még sokan mások is, mire Nádai Anikó kénytelen volt visszakozni: ő maga nem a lájkok miatt írta ki, amit kiírt, hanem, mert nem tudta magában tartani felháborodását, amit az LL Junior kisfiának tragikus halálhíréreérkező részvétnyilvánítások keltettek benne.

Nádai Anikó posztja így hangzik, szó szerint:

Előre elnézést kérek, mert sok embert fogok megbántani. Elképesztő ami történik, számomra gyomorforgató és undorító. Közel 10 éve ismerem Lacit, teljesen lesokkolt amikor olvastam a szörnyű tragédiáról. Ilyenkor az ember mit tehet? Egyrészt számot vet a saját életén, és mélyen CSENDBEN!!! osztozik a fájdalmában. Mit gondoltok, Ti akik likevadász módon közzéteszitek, hogy mennyire megrendültetek és osztoztok az egész család fájdalmában segítetek ezzel? Gondoljátok jelen pillanatban nincs jobb dolga mint a Facebookot nézni és erőt meríteni a sokszor álságos posztjaitokból? El tudjátok Ti képzelni min mennek most keresztül???? Én is anya vagyok! És pontosan tudom, hogy egy ilyen tragédia után élni sem akarnék. Hogy nem szégyenlitek magatokat, hogy 3 órával az eset után itt csámcsogtok? Ha a barátod, megvan a száma és írsz neki egy privát üzenetet és biztosítod őt a támogatásodról. De én még ezt sem MERTEM! megtenni. Mert ennek nincs itt az ideje! A helye pedig végképp nem -öncélú módon- a közösségi oldalakon van. Milyen világot élünk? Semmi sem szent… Te mit éreznél fordított esetben? Kívánom, hogy soha ne derüljön ki!

Sokan azonban nem értettek egyet Nádai Anikóval, így Ábel Anita sem, aki ezt a kommentet fűzte a bejegyzéshez:

Egyrészről igazad van, másrészt, senkit nem a rosszindulat vezérelt, ebben biztos vagyok…emberi tulajdonság, ha egy ilyen tragédia történik egy ismerőssel, az ember szeretné kifejezni az együttérzést, ez amolyan virtuális ölelés…és Lacit ismerve, nyilván nem most…biztos sokat jelent majd neki, hogy ennyien osztoztak a fájdalmában! Én nem vagyok a barátja, csak ismerőse, és szeretném ha tudná, hogy mélységesen vele vagyok, és inkább így közlöm, minthogy írjak egy SMS-t! Mikor egy ismerősöm vőlegénye meghalt, neki nagyon sok erőt és támogatást adott, hogy sokan írtak a közösségi oldalon…nem tudom az ember hova menekül egy ilyen helyzetben…

Nádai Anikó kiakadt a részvétnyilvánítókra / Fotó: Instagram

Ebben a kommentfolyamban volt kénytelen aztán eredeti posztjának mondanivalóját tisztázni Nádai Anikó:

“Tegyük tisztába: nem állt szándékomban ezzel sem követőket sem likeokat gyűjteni! Egyszerűen felfordult a gyomrom attól, hogy emberek számára semmi sem szent. Hogy ültem a telefonom felett és szerettem volna valamit mondani vagy tenni, de nincs megfelelő eszköz sem szavak egy ilyen helyzetben. Aztán láttam mi történik… És nem bírtam magamban tartani a véleményem. Leginkább a hozzá “közel” álló emberekre gondoltam. Nincs más fórum számomra sem, hogy eljuttassam a hangom. Aki érti érti, aki nem érti, nem érti…”

Nádai Anikó kiakadt a részvétnyilvánítókra / Fotó: Instagram

blikk

Hasonló hírek

Sokan idegenkednek egy távkapcsolattól, pedig nem biztos, hogy olyan rossz

Edit

A nyomozók is rosszul lettek a tatai gyermekgyilkosság miatt!

info

Strandszezon = pH-pánik? Csobbanj és ne parázz!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------