Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborodott Bangó Margit, vérig sértették Bochkor Gáborék!
Bulvár

Felháborodott Bangó Margit, vérig sértették Bochkor Gáborék!

A Kossuth-díjas énekesnő dühös írást tett közzé az interneten.

Vérig sértette Bangó Margitot és a magyar cigányzenét Bochkor Gábor és Szigeti Ferenc, a Karthago zenésze!

A Kossuth-díjas művésznő felháborodott hangvételű bejegyzésben osztotta meg a nyilvánossággal, mivel bántotta meg őt a két férfi Bochkor Önindító című rádióműsorában.

Bangó Margitnak ugyanis van egy Szigeti Ferenc nevű felfedezettje, akinek a nevével és arcával jelenleg is koncertet hirdetnek. Ezt nehezményezte a névrokon, Szigeti Ferenc, a Karthago együttes zenésze. Szerinte ez rá nézve szégyen, ezért azt várja el fiatalabb kollégájától, hogy a nevét valamilyen módon különböztesse meg az övétől. Ezen háborodott fel Bangó Margit, aki nyílt levélben védte meg felfedezettjét.

“Napok óta döbbenten kísérem figyelemmel a Szigeti Ferenc név körüli botrányt, amit a Karthago gitárosa, akit szintén Szigeti Ferenc néven anyakönyveztek, robbantott ki. Éretlenül állok a történet előtt, hogy hogyan lehet egy plakáton félreértelmezni egy nevet, ami fölött ott van az előadó fényképe is, akit Szigeti Ferenc névre kereszteltek a születésekor!

Én úgy gondolom, hogy ez csupán rosszindulat vezérelte figyelemfelkeltő, lejárató hadjárat a műfaj ellen!

A Karthago zenekar (ROCK) frontembere Szigeti Ferenc, és az én szívem csücske az én felfedezettem, Ferenc Szigeti magyar nóta és cigánydal-énekes műfaja között akkora különbség van, mint Makó és Jeruzsálem között! Hiszen két teljesen más műfaj” – fogalmazott a művésznő, aki ezek után keményen nekiment a karthagós Szigetinek és Bochkor Gábornak is.

Ez a Facebook-bejegyzés már nem érhető el. Lehet, hogy eltávolították, vagy megváltoztak a bejegyzés adatvédelmi beállításai.

“(…) Kikérem a magyar cigányzene, magyar nóta, cigány dal és a “MULATÓS” műfaj megalázását, kinevetését, lenézését!

Minden országnak megvan a maga népzenei kultúrája, Magyarország a legbüszkébben és legméltóképpen hirdette a népzenei kultúránkat az egész világban. Tegyük itt most tisztában a MULATÓS szót, ami sajnos manapság elég pejorative értelmet nyert. Valóban sok olyan előadó nőtt ki ebben a műfajban, mint a gomba a réten, van aki ehető gombává nőtte ki magát, és van, aki sajnos mérgezett gomba lett. Nagyon sok olyan magát előadónak kinevezett ember áll színpadra, akinek nem kellene, de Szigeti Ferenc magyar nóta- és cigánydal-énekest kivételes tehetséggel áldotta meg a jó Isten, páratlan hanggal és előadókészséggel, magas fokon műveli a magyar cigányzenét, ami ma a Bochkor Gábor önindító műsorában a Music Fm-en ledegradáltak, megaláztak, kigúnyolták és kinevették! Azon a felvételen, amit bejátszottak és kigúnyoltak, Ifj. Sárközi Lajos és cigányzenekara kísérte Szigeti Ferencet: országunk egyik legtehetségesebb és legjobb prímása, hegedűművésze, aki nem mellesleg Prima Primissima Díjas!

Kedves Bochkor Gábor és karthagós Szigeti Ferenc, ti ezeket nevettétek ki és aláztátok meg élő adásban? Én szégyellem magamat miattatok, helyettetek!

Amit ti ma kigúnyoltatok, és megaláztatok, azt ne felejtsétek el, hogy HUNGARIKUM!!!!!!!!!!!!” 

Levele zárásaként Bangó Margit azt javasolja, hogy akit zavarnak a névegyezőségek, az változtasson nevet.

Forrás: Ripost

Fotó: Sulyok László

 

Hasonló hírek

Tragédia: felakasztotta magát az egykori valóságshow-sztár – Íme, a részletek

Géza

Schobert Norbi rátett egy lapáttal: „Szerintem a terhesség, a szülés nem egy dráma”

Mazsi

Luxustinilányt kér karácsonyra a magyar valóságshow-szereplő

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------