Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborító: több mint félmillió borravalót kapott egy pincérnő, de az étterem az egészet elvette tőle
Külföld

Felháborító: több mint félmillió borravalót kapott egy pincérnő, de az étterem az egészet elvette tőle

Egy texasi pincérnő, Emily élete borravalóját kapta egy vendégtől, aki 2000 dollárt adott neki, ám ebből egyetlen centet sem vihetett haza.

A pincérnő a fiaira költötte volna a pénzt  /Fotó: Northfoto/

A pincérnő a fiaira költötte volna a pénzt /Fotó: Northfoto/

A felszolgáló az egyik forgalmas napon többször is elnézést kért egy úrtól, mivel lassú volt a felszolgálás. A férfi is nagyon kedves volt, háborgás helyett együttérző volt, hiszen ő is egy étterem a tulajdonosa, és tudja, mekkora tud lenni a hajtás.

Ezután a férfi kérte azt, hogy töröljék a rendeléseit, de hozzák ki a számlát. Emily odament az asztalhoz, hogy összeszedje a pénzt, akkor látta meg: 2000 dolláros borravaló és egy üzenet várta őt az asztalnál. A papíron az állt, hogy továbbra is dolgozzon keményen, illetve boldog karácsonyt kívántak neki.

A nő elmondta, eleinte nem hitt a szemének, majd elsírta magát. Az összeget a két fiára szerette volna költeni, de a boldogsága hamar elszállt, mivel az étterem közölte, hogy a szabályok szerint nem képesek befogadni 500 dollárnál nagyobb borravalót. Azt nem tudták tisztázni, miért nem, továbbá azt sem világos, hogy akkor legalább 500 dollárt miért nem kaphatott meg, avagy miért nem adták oda neki részletekben az összeget.

Emily szerint az étteremnek jól láthatóvá kellene tennie azt, hogy van egy bizonyos limit a borravalóknál, amit egyébként a dolgozóknak sem mondtak el egészen eddig az esetig. Azóta is keresi a nagylelkű férfit, aki a pénzt adta neki, hiszen meg szeretné köszönni, még akkor is, ha valószínűleg sosem költheti el.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Az életükért imádkoztak az utasok, rémisztő dolog történt a fedélzeten

Mazsi

Robotokkal helyettesítik az embereket Japánban – videó

Géza

Most kaptuk a hírt: hatalmas erejű földrengésre riadtak a lakók, pánikba esve menekültek az utcára Chilében

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!