Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborító, ezt tette saját gyermekével egy esztergomi férfi
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Felháborító, ezt tette saját gyermekével egy esztergomi férfi

A vádlottnak komoly elképzelései vannak arról, hogyan kell gyereket nevelni…

Az Esztergomi Járás Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki rendszeresen verte a kisfiát, ezzel egy időben pedig nevelt gyermekét sokszor megfenyegette.

A gyereket verve jó nevelni

– vallja a vádlott, aki tettéért akár7 év börtönbüntetést is kaphat.

Az ügyészség a minap emelet vádat a férfi ellen, kiskorú veszélyeztetése bűntette és személy elleni erőszakos cselekménye fenyegetve elkövetett zaklatás vétsége miatt.

A vádlott és a megvert gyermek édesanyja élettársi kapcsolatban éltek Esztergomban. 2012-ben született meg közös gyermekük, akit a pár a nő előző kapcsolatából származó három másik gyermekkel együtt neveltek – jelenti a infoesztergom.hu.

Felháborító, ezt tette saját gyermekével egy esztergomi férfi 1

Az apa viselkedésével már a gyermek megszületésekor problémák voltak, ugyanis zavarta a csecsemő sírása– ami miatt néhány hónapos kora óta testi fenyítést alkalmazott. A gyermeket rendszeresen megrázta, a pelenkán keresztül a fenekét ütötte, álló helyzetből az ágyra dobta. Kis idő elteltével a kicsi járni kezdett, onnantól kezdve a férfi a nyakára csapott folyton rá. Olykor olyan erősen csapott az arcára, hogy a gyermek szája vérzett.Az apa az óvónőknek is kifejtette, hogy ha nem bírnak a gyermekkel, nyugodtan verjék meg, mert a kisfiú csak hisztizik. Esténként a férfi hazatérésekor a kisfiú elbújt, annyira félt az apjától.

Az édesanya minden alkalommal a gyermek védelmére kelt, többször felbontotta kapcsolatát az apa viselkedése miatt. A vádirat szerint a férfi többször súlyosan megszegte szülői kötelességét. A bántalmazások miatt a gyermek pszichésen és érzelmileg is súlyosan sérült lett. A vádlott és a legidősebb nevelt gyerek között az évek elteltével nagyon feszült viszony alakult ki. A fiú január 17-én, a lakás konyhájában szóváltásba keveredett a férfival, aki megfenyegette, majd a nadrágja zsebéből elővett egy kést, amit a nevelt fia felé tartott. A férfi pár nap elteltével megismételte a fenyegetéseket, mivel a nagyobb testvér megvédte a legkisebbet.

Az esztergomi férfira a halmazati szabályok miatt egy évtől hét évig terjedő szabadságvesztést is kiszabhatnak büntetésként.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Két drogkereskedő bilincsben (A cikk videót tartalmaz)

Géza

Borzalom! Emberfejet találtak Vácon!

Mazsi

Biztonságos szórakozás Majkával (A cikk videót tartalmaz)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------