Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborító és tragikus! Életveszélyes fenyegetést kapott az Országos Mentőszolgálat több munkatársa is, akik beoltatták magukat koronavírus ellen… – videó
Egészség - betegség

Felháborító és tragikus! Életveszélyes fenyegetést kapott az Országos Mentőszolgálat több munkatársa is, akik beoltatták magukat koronavírus ellen… – videó

A mentők közösségi oldalára olyan bejegyzés érkezett, amelyben a halálát kívánták annak a mentősnek, aki már megkapta a vakcinát.

Győrfi Pál az M1-en azt mondta, meglepték őket ezek a szélsőséges megnyilvánulások. A szóvivő ismét felhívta a figyelmet arra, hogy az oltás biztonságos..

Ilyen és hasonló ostobaságokat terjesztenek a vírustagadók, és agresszív magatartásukkal befolyásolják azokat, akik még nem döntöttek az oltás kapcsán!

Chipet juttatnak a beoltott emberek testébe a koronavírus elleni vakcinával – ezt az elképesztő álhírt terjesztik az oltásellenesek az interneten. Szerintük az apró chippel irányítani lehet majd az embereket.

Közben mentőseinket naponta éri támadás, életveszélyes fenyegetés:

Egy pécsváradi nő arról írt, hogy reméli, méreg van a mentősök fecskendőjében vakcina helyett. Egy karcagi kommentelő pedig a halálát kívánta egy mentősnek, amiért beoltatta magát.

 

Hirmagazin.eu: Az oltás nem kötelező, aki nem tart rá igényt, oltási könyvet se fog kapni, és védett se lesz, viszont aki közösségellenes viselkedést tanúsít, álhírt terjeszt és életveszélyesen fenyeget másokat, az ellen BÜNTETŐELJÁRÁST kell kezdeményezni, független attól, hogy kisnyilvánosság előtt, vagy nagy nyilvánosság előtt valósítja meg a bűncselekményeket!

 

Az Országos Mentőszolgálatnak 228 ezer követője van közösségi oldalán, ők naponta figyelik a mentősök munkáját és biztatják őket. Ezért volt váratlan a támadás

– reagált a mentők szóvivője az M1-en.

Győrfi Pál azt mondta: akik most még kételkednek a vakcinában emlékezzenek arra, hogy a járvány kirobbanása óta az oltóanyagot várja a világ. Most itt van és biztonságos.

Az országos tiszti főorvos megdöbbentőnek nevezte a mentősöket ért támadásokat. Azt kérte, senki ne akadályozza azokat, akik már elhatározták, hogy beoltatják magukat.

Az oltásellenesség az önzés legmagasabb foka – erről már az Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának főigazgatója beszélt a honvédség Youtube csatornáján.

Az oltásellenesség az önzés maximális foka. Mert az arról szól, hogy én semmi kockázatot nem vállalok, mindenki más vállaljon helyettem kockázatot. Nem hiszem, hogy ez egy helyes gondolkozás

– mondta Wikonkál Norbert, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának a főigazgatója.

Wikonkál Norbert kifejezetten jó és biztonságos vakcinának nevezte a Pfizer–Biontech oltóanyagot. Ugyanakkor úgy látja, mostantól az egyének felelőssége, hogy meddig tart a járvány, hiszen a tömeges védettséghez mindenkire szükség van.

A címlapfotó illusztráció.

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

December 10 Az emberi jogok világnapja

Edit

Ezért tegyél káposztalevelet a bokádra

Mazsi

A rostban gazdag ételek gátolják a rosszindulatú folyamatok kialakulását

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!