Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Felháborító dolgot művelt az egyik abdai benzinkúton ez a férfi – Másfél hónapja keresik, de mintha a föld nyelte volna el

A Győri Rendőrkapitányság eljárást indított egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A képen látható ismeretlen férfi, még október 26-án 16 óra 20 perc körül állt be az egyik abdai töltőállomásra, ahol megtankolta autóját (amelynek hamis rendszáma volt), majd nemes egyszerűséggel, fizetés nélkül elhajtott. A sofőrről a biztonsági kamerák felvételt készítettek.

…majd megtankolta az autót és elhajtott fizetés nélkül /Fotó: Police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, személyazonosságával vagy tartózkodási helyével, illetve a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

police, blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Megbénult az Astoria környéke: órási dugó alakult ki Budapest belvárosában

Mazsi

Pénzt kap, aki a gyújtogató nyomára vezeti a hatóságot

Edit

Tragédia Bodajkon: villámcsapás végzett egy kisgyerekkel

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------