Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborító! A migránsok már az európai emberrel (is) kereskednek! Oszd meg!
Külföld

Felháborító! A migránsok már az európai emberrel (is) kereskednek! Oszd meg!

Kalóz migránsok több lengyelt is elhurcoltak egy hajóról Nigéria partjainál

Kalózok tizenegy főt, köztük nyolc lengyel állampolgárt hurcoltak el az MV Pomerania Sky nevű konténerhajó legénységének tagjai közül Nigéria partjai előtt – közölte hétfőn a hajót üzemeltető Midocean nevű vállalat és a lengyel hírügynökség.

A tengeri rablók helyi idő szerint szombat reggel csaptak le a nigériai Onne kikötőjébe tartó Pomerania Sky-ra – ismertette a Midocean. A hajót üzemeltető vállat szerint a legénység további kilenc tagja sértetlenül a fedélzeten maradhatott.

A Midocean hangsúlyozta: elsődleges fontossággal bír a legénység foglyul ejtett tagjainak mielőbbi szabadon engedése, és e célból szorosan együttműködnek partnereikkel és a helyi hatóságokkal. Hozzáfűzte: az érintettek családtagjait folyamatosan tájékoztatják a fejleményekről.

A vállalat tájékoztatása szerint a Pomerania Sky időközben biztonságos vizekre ért. A nigériai rendőrség és haditengerészet ugyanakkor egyelőre nem reagált a megkeresésekre. A Midocean nem közölte az elhurcoltak állampolgárságát, azonban a PAP lengyel hírügynökség Jacek Czaputowicz lengyel külügyminiszterre hivatkozva közölte: nyolcan közülük lengyel állampolgárok. Három társuk nemzetisége viszont továbbra sem ismeretes.

A szomáliai kalózok főbb csoportjainak felszámolását követően a tengeri bűnözés súlypontja a Guineai-öböl térségére helyeződött át Afrikában. Az idei év kezdete óta több mint száz incidenst regisztráltak. A kalózok rendszerint váltságdíjat követelnek az elraboltakért, akiket általában nem ölnek meg.

Forrás: MTI

Hasonló hírek

Rendőrjárőrre támadt Brüsszel mellett 30 bevándorló

Mazsi

Stoltenberg: a NATO-nak a migráció gyökereinek orvoslására kell összpontosítania

Edit

Döntöttek: felelősségre vonják Donald Trumpot

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!