Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborító! A Jobbik új elnökének fiai a Betyársereg tagjai, akik büszkén hirdetik, hogy országszerte megfélemlítenek általuk bűnözőnek tartott romákat! (A cikk videót tartalmaz)
Belföldi hírek

Felháborító! A Jobbik új elnökének fiai a Betyársereg tagjai, akik büszkén hirdetik, hogy országszerte megfélemlítenek általuk bűnözőnek tartott romákat! (A cikk videót tartalmaz)

A Jobbik új elnökének gyerekeit közösség tagja elleni erőszakkal vádolja az ügyészség. Tárgyalásuk holnap lesz az Egri Bíróságon.

betyarsereg.hu

 

A vád szerint a Sneider fiúk romákat terrorizálhattak

A vádirat szerint Sneider Márk és Sneider Erik is a Betyársereg tagja volt a cselekmény elkövetésének időpontjában. Az egyik internetes hírportálon 2015. január 21-én megjelent, hogy a Heves megyei Szúcson az egyik család tagjai lopják a fát, és rabszolgaként tartják a munkásaikat.A cikkben konkrétan meg nem nevezett személyeket a környéken lakók egyértelműen a roma kisebbséghez tartozó egyik családdal azonosították.

Az elsőrendű vádlott erre fogta magát, és kibérelte az érintett személy és családja által lakott ingatlanhoz közeli házat, ahol aztán többször megjelent a többi vádlott is. A rendszerint a Betyársereg jelképeit ábrázoló ruházatot viselő fiatalok 2015 februárjától 2015 júniusáig a településen voltak, és az általuk használt autókból a család házát és őket, magukat is többször, a beleegyezésük nélkül fotózták, videózták, valamint szidták, próbálták rávenni őket, hogy a településről költözzenek el.

Előfordult, hogy a kerítésen át bemásztak a családi ház udvarára, de az is többször megtörtént, hogy az utcáról bekiabálva fenyegették, becsmérelték a lakókat.Egy alkalommal Sneider Márk és társa a családhoz tartozó két kiskorú gyereket a helyi buszmegállótól az otthonukig követték, folyamatosan videózták őket, ami a gyerekekben félelmet keltett.

Az ügyészség álláspontja szerint a vádlottak cselekményei a sértettben és az élettársában olyan mértékű félelmet keltettek, hogy emiatt 2016 februárjában gyerekeikkel együtt elköltöztek a településről.

Sneider Tamás a nyomozás során azt nyilatkozta, hogy büszke fiaira és arra, hogy a Betyársereg tagjai voltak.

Sneider Tamást amúgy szombaton a Jobbik pártkongresszusa elnöké választotta.

Sneider Tamás, a Jobbik új elnöke, Z. Kárpát Dániel és Stummer János alelnökök a párt tisztújító kongresszusa után tartott sajtótájékoztatón (MTI-fotó: Mónus Márton)

 

Forrás: MTI,  Hirmagazin.eu (Kovács Karolina)

Képek: MTI

 

Hasonló hírek

A szülinapig érvényes a jogosítvány és az útlevél

Mazsi

Az elemző szerint jogosak a kételyek a szírek származásával kapcsolatba

Edit

Hamarosan jöhet az ingyen wifi Budapesten!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------