Hirmagazin.eu
Főoldal » Felháborító! A Borsod megyei kórházban, munkahelyi balesetben megvakult szülésznőt nem támogatja a korház! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Felháborító! A Borsod megyei kórházban, munkahelyi balesetben megvakult szülésznőt nem támogatja a korház! Oszd meg!

Vajúdó anyuka vakította meg a Borsod megyei kórházban dolgozó szülésznőt

Munka közben vakult meg /Fotó: TV2

Borsod megye – Elveszítette az egyik szemére a látását az a szülésznő, akit szülés közben rúgott meg egy vajúdó anyuka.

Tényekben számoltak be arról a tragikus sorsú szülésznőről, aki munkája közben sérült meg, miután szülés közben szemen rúgta őt egy nő, aminek következtében levált a retinája, pár hónappal később pedig megvakult a fél szemére.  A kórház, ahol 40 évig dolgozott az asszony, kijelentette levélben, hogy mivel nem munkahelyi baleset történt, így nem fizetnek neki kártérítést sem. Marianna imádta a munkáját, mint mondta, nincs annál szebb, amikor az ember világra segít egy kisbabátA megsérült asszonynak nagy fájdalmai voltak, miután a vajúdó nő véletlenül megrúgta, ennek ellenére levezette a szülést, a baba pedig egészségesen jött a világra.

A nő szemét muszáj volt megműteni, ám az orvosok végül nem tudták megmenteni: a bal szemére megvakult. Bár Mariann megbeszélte a kórházzal, hogy segítik majd, ám korábbi munkahelye végül elpárolt mellőle.

Én azt szerettem volna elérni, mert én imádom a szakmámat, nekem ez volt az életem. Én nagyon, nagyon szeretem. És én szerettem volna visszamenni nyugdíj mellett egy pár évre. 1-2-3 maximum. De mivel ez most már nem lehetséges, a sors elvette tőlem. Én úgy hagytam abba a szakmámat, a hivatásomat, hogy egyik nap még szülést vezettem, másik nap meg már műtöttek” – mesélte az egykori szülésznő, akinek mindennapjait nagyon megnehezíti látásának elvesztése.

Megfejelem a pincelejáratot, a körtefát, mert nem tudom úgy felmérni a távolságot. Mellényúlok tárgyaknak, túlöntöm a kávét vagy a teát. Nehéz, na.”

Mariann most az ügyvédje segítéségével azon dolgozik, hogy munkahelyi balesetnek minősítsék a történteket, ugyanis az ő szempontjából munkahelyi feladata ellátása közben sérült meg, ám eddig nem sikerült megegyezni a kórházzal.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Figyelem! Eltűnés miatt keresi a rendőrség Dr. Szabó Józsefet! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Most kaptuk a hírt: tűz ütött ki a budai Várban

Mazsi

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Horváth Viktoriát! A lakosság segítségét kérik!

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!