Image default
Belföldi hírek

Felfoghatatlan! A Facebook tötörlte a cikkünket, mert fájt a Facebook-nak az igazság! Cikkünket közel 2 nap alatt milliók nézték meg! Oszd meg!

2018. január 9. napja – Facebook: “Az egyik bejegyzésedet eltávolítottuk, mert nem felelt meg a közösségi alapelveknek!”

Európában dúl az iszlám háborúja, pusztítják az európai embereket, gyilkolnak, rabolnak, ölnek, idehozzák a betegségeket, az anarchiát, a háborút!

Nyilvánosan zajlik Európa megsemmisítése, az európai ember kipusztítása, az európai civilizáció lerombolása, a muszlim térhódítása!

Erről nyilatkozott korábban Putyin elnük Úr, amiről a Hirmagazin.eu online média készített egy képet, amelyet saját Facebook oldalán megjelenített.

A Facebook megpróbálta eltávolítani a Hirmagazin.eu Facebook-oldalát is, azonban azt, percek múlva, a fellebbezésünkre, helyreállították.

 

A Facebooknak fájt az igazság, így hamis indokkal letörölte a képünket, amelyet rövid idő alatt milliók néztek meg!

Felháborító, egyben pedig törvénytelen ez az eljárás! Itt nyilvánult meg véglegesen, hogy a Facebook migránspárti közösségi média, amely majd idővel, az elszámoltatáskor, nagy hangsúllyal fog szerepelni a latban, amikor a Facebook elbukik!

Figyelem!

Amennyiben úgy alakul, hogy nem találjátok a Facebook oldalunkat, abban az esetben perben leszünk a Facebook-kal, de a Hirmagazin akkor is működni fog! Az esetben keressétek a Hirmagazin.eu online médiát a világhálón!

Bármit írtok a keresőkbe, mi ott vagyunk mindenhol. és értetek dolgozunk!

Senkinek nem hagyjuk magunkat!

Isten, Törvény és az Igazság a mi oldalunkon áll!

Ámen!

Hirmagazin.eu, www.hirmagazin.eu, https://www.hirmagazin.eu

Forrás: Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

November 23-án vesznek végső búcsút Pápai Erzsitől

Géza

Trócsányi szerint ez a Nemzeti Közszolgálati Egyetem feladata

Edit

Mintegy 357 ezer bevándorló érkezett eddig Magyarországra

Edit