Főoldal » Félelmetes részletek: váratlanul megnyílt a kripta a gödöllői temetőben
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Félelmetes részletek: váratlanul megnyílt a kripta a gödöllői temetőben

Ráülhetett egy kriptát fedő márványlapra, így zuhanhatott a majd három méteres mélybe az asszony. Nem volt elég, hogy hatalmasat esett, állítólag a súlyos fedőlap is a nőre zuhant.

A pórul járt asszony szerettei sírját látogatta meg a temetőben. A megdöbbentő baleset valószínűleg azért következhetett be, mert a látogató alatt egyszerűen eltörhetett az emlékhely márványlapja.

Bár a durva eset könnyen halállal végződhetett volna, miután a nő és a márványlap darabjai is több métert zuhantak a kripta mélyére, csodával határos módon a sérültet mégis élve emelték ki. A Blikk szerint a szerencsétlenül járt asszonyhoz mentőhelikopter is érkezett, amely csak egy kilométerre a baleset helyszínétől tudott leszállni, egy játszótér közelében. Ide a nőt mentőautó szállította a temetőből.

Miután a sérült asszonyt elszállították a kripta mellől, egy távoli rokona tűnt fel, aki elárult néhány részletet:

“Mindannyian nagyon aggódunk miatta. A helikopterbe senki nem ülhetett be mellé, így majd a kórházban tudunk meg róla többet. A közvetlen hozzátartozók már a kórház felé tartanak, hogy megtudják, milyen állapotban van” – mondta.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Hasonló hírek

A zuglói rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához, aki laptopot lopott

Géza

Fürdőzés közben ketten elmerültek a Tiszában

info

A Készenléti Rendőrség munkatársai megmentették egy fiatal nő életét! Olvasóink nevében is köszönjük áldozatos munkájukat!

Géza