Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Félelmetes részletek: váratlanul megnyílt a kripta a gödöllői temetőben

Félelmetes részletek: váratlanul megnyílt a kripta a gödöllői temetőben

Ráülhetett egy kriptát fedő márványlapra, így zuhanhatott a majd három méteres mélybe az asszony. Nem volt elég, hogy hatalmasat esett, állítólag a súlyos fedőlap is a nőre zuhant.

A pórul járt asszony szerettei sírját látogatta meg a temetőben. A megdöbbentő baleset valószínűleg azért következhetett be, mert a látogató alatt egyszerűen eltörhetett az emlékhely márványlapja.

Bár a durva eset könnyen halállal végződhetett volna, miután a nő és a márványlap darabjai is több métert zuhantak a kripta mélyére, csodával határos módon a sérültet mégis élve emelték ki. A Blikk szerint a szerencsétlenül járt asszonyhoz mentőhelikopter is érkezett, amely csak egy kilométerre a baleset helyszínétől tudott leszállni, egy játszótér közelében. Ide a nőt mentőautó szállította a temetőből.

Miután a sérült asszonyt elszállították a kripta mellől, egy távoli rokona tűnt fel, aki elárult néhány részletet:

“Mindannyian nagyon aggódunk miatta. A helikopterbe senki nem ülhetett be mellé, így majd a kórházban tudunk meg róla többet. A közvetlen hozzátartozók már a kórház felé tartanak, hogy megtudják, milyen állapotban van” – mondta.

Forrás: Ripost

Képünk illusztráció!

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Csaknem húsz évvel ezelőtti zalai gyilkosság gyanúsítottját fogták el

info

Meghalt egy férfi egy kigyulladt házban Szentesen

info

Durvul a migránshelyzet a határnál, ez történt a hétvégén

Mazsi