Hirmagazin.eu
Főoldal » Félelmetes dolgot rögzített egy webkamera az éjszaka…
Külföld

Félelmetes dolgot rögzített egy webkamera az éjszaka…

Az utóbbi években az aktív tevékenységet folytató vulkánokat figyelő webkamerák az amatőr kutatók egyik kedvenc leshelyévé vált. Tucatnyian figyelik nap, mint nap az élőben nézhető közvetítéseket, hátha észrevesznek valami érdekeset. Pár napja újabb kapás volt…

A 3820 méter magas Colima, vagy helyi néven Tűzvulkán, Mexikó legaktívabb vulkánja. A környékére számos webkamerát telepítettek, hogy nyomon tudják követni, ha esetleg veszélyes kitörést produkálna. Unalmasnak tűnhet egy még csak nem is füstölgő vulkánt figyelni, de mégis sokan megteszik nap, mint nap. De nem a kitörést figyelik, hanem a vulkán környékén felbukkanó rejtélyes fényeket, és azonosítatlan repülő tárgyakat, amelyek rendszeres látogatónak mondhatóak a Dél-amerikai vulkánok környékén.

Az fanatikus UFO-hívők szerint ugyanis a mexikói Colima és a Popocatépetl vulkán egyfajta UFO-csomópont. Egyes elméletek szerint a kanyargós vulkáni kürtők mélyén, 4-5 km mélységben földönkívüliek támaszpontjai találhatóak. Ezzel magyarázzák a fura, repkedő fényeket és egyéb anomáliákat.

2018. március 12-én újabb különös dolgot vett fel a Colima vulkán egyik webkamerája.

A különös felvételt ide kattintva nézheted meg!

Félelmetes dolgot rögzített egy webkamera az éjszaka...

A Tenshi Mex nevű Youtube-felhasználó látta és rögzítette ezt a különös UFO-t. Jól kivehető, amint fényes csíkot húzva maga után rákanyarodik a vulkán egy pontjára, egy ideig lebeg felette, majd 180 fokos fordulatot véve elszáguld… Többen ezt a titkos UFO-bázis bizonyítékának vélik. Mások viszont inkább csak egy drónnak vélik a hívatlan látogatót… Bár az évek alatt összegyűjtött felvételek mást sejtetnek…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Holtan találták George Michael húgát, éppen az énekes halálának harmadik évfordulóján – Isten nyugosztalja!

Géza

Zsákba kell bújniuk a gyerekeknek, hogy eljussanak az iskolába – Megdöbbentő sorsok – videó

Géza

Lengyel aktivista: Brüsszel elégtelen politikája csak serkenti az illegális bevándorlást

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------