Hirmagazin.eu
Főoldal » Feledhető verseny!
Sporthirek

Feledhető verseny!

Nem úgy sikerült a 32. Fuchs Velenje Rallye a Ritmus Ase párosának, mint szerették volna, egészségügyi probléma miatt nagy kihívás volt a célba érés is. Így sajnos egy Mitropa Kupa 3. helyet és egy abszolút 5.-6. helyet dobtak el, helyette csak 6. és 12. helyet sikerült hazahozni.

Várkonyi Szabolcs:

Jól felkészültem a versenyre, nagyon vártam, így nagy csalódás számomra, ami történt. Hogy miért, most sem egészen értem, de gyakorlatilag az 1. gyors végétől szédüléssel, rosszulléttel küzdettem. A 2. gyors felétől már az ALS-t is lekapcsoltam és utcai tempóban teljesítettem a hátralévő távot. Kis szerencsém az volt, hogy két gyors után szerviz jött, így ott picit regenerálódhattam. A 2. körben már egy kicsit jobban éreztem magam. Azt hittem, túl vagyok rajta, de a 3. körben még rosszabbul lettem, így csak itt kb. két és fél percet veszítettünk. Ezután szerencsére egy 2 órás gyűjtő következett, ahol a lakókocsiban pihenve sikerült átlendülni ezen, és a délutáni gyorsoknak már olyan 70-80%-os állapotban vágtam neki. Ekkor a 16. helyen álltunk. A hátralévő négy szakaszon fel tudtunk jönni 4 helyet és már elfogadható szakasz eredményeink is voltak. Jó lett volna, ha ekkor kezdődik a verseny, de ez van, ezt kell elfogadni. Most egy hosszabb nyári szünet következik, majd még eldöntjük, melyik versenyen indulunk el. Ezúton gratulálnék Hideg Krisztián teljesítményéhez, remekül ment, méltatlan, amit csináltak vele, hogy ne ő nyerje a versenyt!! A csapattársainknak is gratulálok, mind a Klausz-Csányi, mind a Szilágyi-Váradi párosok remekül képviselték az egyesületet!

Makai Gergely:

Ahogy Szabolcs írja, valóban nem számítottunk arra, hogy egészségügyi hibafaktorral is találkozhatunk, de ez is benne van a pakliban. Először megijedtem, mert nem tudtam, hogy nagy a baj, vagy sem. Nagyon örülök, hogy semmi komoly dolog nem történt, ugyanakkor sajnos ez befolyásolta az eredményünket. Az itiner most nagyon feküdt nekem, tetszettek a szakaszok, ütemes volt, rengeteg kanyarral, akár egy hullámvasúton. Az utolsó 4 gyorsasági szakasz rendkívül élvezetes volt már mindkettőnk számára, emiatt tudtunk javítani pár helyet. Ennek a versenynek volt egy másik számomra is meghatározó eseménye: Hideg Krisztiánnal történteket többen nem tudjuk hova tenni, nem gondolom, hogy ez egy megfelelő eljárás volt, és bennem is ugyanúgy, mint bárkiben kérdések merülnek fel a korrektséggel kapcsolatban. Persze nem a mi feladatunk bármit is tenni, de semmiképpen nem szeretnénk hasonló helyzetbe kerülni.

Most egy kis pihenő következik, és megbeszéljük, hogy mi legyen a következő verseny, mert ez még jelenleg nem letisztázott. Ettől függetlenül nagyon várom már az újabb megmérettetést.

Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Carwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., KÉK – PTI Kft., Sun&Fun Holidays.

 

Hasonló hírek

Puskás-díj: főhajtás a szép gólok és egy magyar legenda előtt – videók

Géza

Benzingőzt vinni ismét a tüdőbe!

Edit

Csak a csodában bízhat a Loki a visszavágón

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!