Hirmagazin.eu
Főoldal » Felébredt és megszólalt a bőnyi rendőrgyilkos
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Felébredt és megszólalt a bőnyi rendőrgyilkos

Ügyvédjén keresztül üzent Gy. I, akit már átszállítottak a tököli rabkórházba.

Felébredt és megszólalt a bőnyi rendőrgyilkos
Gyõr, 2016. október 27.
A bõnyi rendõrgyilkosság gyanúsítottját szállítják el a gyõri kórházból mentõk és a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai 2016. október 27-én. Gépkarabéllyal adott le öt-hat lövést Bõnyben egy idõs férfi 2016. október 26-án reggel, és megölt egy rendõrt.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Nem akart senkit megölni – ezt állítja a bőnyi rendőrgyilkosság gyanúsítottja. A férfi csak azért vette a fegyvert a kezébe, mert feltett szándéka volt, hogy ezzel megakadályozza a nyomozók házba való bejutását. Inkább rájuk akart ijeszteni, nem megsebesíteni őket.

A műtét utáni ébredéskor a gyanúsítás közlésekor tudta meg, hogy megölt valakit.

Mélységesen sajnálja ezt, de az előbbiek miatt csak részben ismeri el bűnösségét – mondta Dr. Léhner György, Gy. I. kirendelt védője a Kisalföld kérdésére.

A fegyverről, amely a kezében elsült, azt közölte, hogy

ilyen fegyverre Magyarországon senki nem kaphat engedélyt.

Sorozatlövő gépkarabély volt egyébként, ezért adott le néhány másodperc alatt több lövést is.

Az ügyvéd azután nyilatkozott, hogy a bíróság csütörtökön elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. Miután megszületett a döntés, az idős embert lehozták és mentőautóba tették, hogy átvigyék a tököli rabkórházba.

Orosz kapcsolatAz orosz katonai hírszerzés, a GRU (Glavnoje Razvedivatyelnoje Upravlenyije) emberei kapcsolatban álltak a bőnyi férfi vezette Magyar Nemzeti Arcvonallal, az MNA-val – értesülésünket több, egymástól független biztonsági forrás is megerősítette az Indexnek. Úgy tudják, korábban orosz diplomaták is részt vettek a bőnyi csapat airsoftos gyakorlatozásaiban, amiről a hazai titkosszolgálatoknak, köztük a katonai elhárításnak is tudomása volt.

Forrás: kisalfold.hu, Index

Belső vizsgálatot indított a Nemzeti Nyomozó Iroda

forrás: MTI

Belső vizsgálatot indított a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) Pálvölgyi Péter kiemelt főnyomozó halála miatt – értesült a Magyar Idők.

A lap pénteki számában olvasható cikk szerint a vizsgálat részeként tisztázzák a parancsnoki felelősség kérdését is, vagyis azt, hibázott-e valaki, amikor Bőnybe csak a nyomozókat küldte, és nem kérte a Terrorelhárítási Központ (TEK) támogatását, pedig tudhatták, hogy fegyverek lehetnek a szélsőjobboldali férfinál.

A Magyar Idők szerint a kórházi ágyán csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezett, majd a tököli rabkórházba szállított férfi csoportjával kapcsolatban állt a romák elleni sorozatgyilkosság negyedrendű elítéltje, Csontos István, aki 13 év fegyházat kapott. Mint írták, nyomozati iratok tanúskodnak arról, hogy Csontos kapcsolatba került a Magyar Nemzeti Arcvonal tagjaival.

 

Hasonló hírek

Megszólalt a Kőbányán meggyilkolt lány nevelőapja: „Iszonyú fájdalmakat kívánok Kata gyilkosának”

Mazsi

Sürgősségi kérelemmel fordulnak a Kúriához a gyöngyöspatai iskolaügy alperesei, a tankerület és az önkormányzat

Géza

Vérre van szüksége a veronai buszbaleset túlélőjének – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------