Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fél órán belül két embert vert véresre egy öttagú banda Kőbányán

Fél órán belül két embert vert össze egy öttagú banda szerda este Kőbánya alsón. Mindkét áldozatot fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani.

Bejöttek a sörözőbe, és minősíthetetlenül viselkedtek. Attól féltem, hogy előbb-utóbb baja esik a pultosnak, ezért rájuk szóltam. Később kimentem az utcára rágyújtani. Amikor kijöttek ők is és megláttak, agyba-főbe vertek. Öt 18-25 év körül suhanc volt

– mondta az egyik áldozat, V. János, aki közel egy órát várt a mentőkre.

A szerző felvétele

A hosszú várakozásnak egészen prózai oka volt. Nem sokkal a sörözőnél történt verekedés előtt ugyanis egy másik embert is megvertek Kőbánya alsón. Úgy tudjuk, hogy a bűncselekményt ugyanaz a fiatalokból álló banda követte el. A mentők a fejsérüléseket szenvedő sérülthöz hamar kiértek, és azonnal kórházba vitték. A másik hozzájuk érkező bejelentést pedig törölték a rendszerből, mert azt hitték, ugyanahhoz az esethez riasztották őket többen is.

A tévedés akkor derült ki, amikor újra felhívták a mentőket, hogy hol késnek. Ez után gyorsan megérkeztek V. Jánoshoz is.

Bejött a kocsmába több fiatal. Már ránézésre neccesek voltak. Nem azok a nagyon kötözködősek, de érezni lehetett a feszültséget. János nem tudta mikor kell csöndben maradni, és hátra szólt, hogy halkabban, aztán ráfaragott. Csak ezzel veszélyeztetett mindannyiunkat, mert egy másik idősebb férfi is kapott pofont

– mondta egy szemtanú.

Kiemelt kép: A szerző felvétele

Forrás: 24.hu

Hasonló hírek

Illegális bevándorlás – Több mint négyezer határsértőt fogtak el a hétvégén

info

Buszmegágálóban égett porig egy menet szerinti busz (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Szomorú hír: Kiemelkedően sok halálos baleset a hétvégén..

Géza