Image default
Külföld

„Fel kellett volna ismernie!” – Az áldozatát hibáztatja F. Norbert, a vajdasági mészáros

Zaragoza — Sajátos módon védekezett első bírósági tárgyalásán a vajdasági sorozatgyilkos, F. Norbert (37), aki első áldozatát hibáztatta annak haláláért a bíró előtt.

„Fel kellett volna ismernie!” – ezzel magyarázta a gyilkosságát a kegyetlen mészárosként elhíresült férfi, aki jelenleg egy spanyol börtön vendégszeretét élvezi, így interneten keresztül, egy videómegosztó segítségével tudták kihallgatni az olasz rendőrök. Az első brutális gyilkosságáról kérdezték, amikor 2017 áprilisban lelőtt egy olasz csapost.

– Egy barátom megkért, hogy látogassam meg ezt az illetőt, vegyek át tőle 10 ezer eurót. Egy ezres ütötte volna a markomat és további fegyverek ezért az egyszerű munkáért – kezdte a férfi a videóhívásban. Hozzátette: a csaposnál fegyver volt, ő pedig védekezésből lőtt rá, mert úgy érezte, sarokba szorították.

F. állítja, önvédelemből gyilkolt aznap a kocsmában, a halott férfi családjának jogi képviselője azonban ezt másként látja.

– Borzalmas, betegesen hazudozik, emellett gyermeteg! Ha valóban csak a pénzért ment, miért takarta el úgy az arcát már a belépéskor, hogy csak a szeme látszott ki? – kérdezte tőle Giorgio Bacchelli az olasz Gazzette di Parma lap szerint. Erre válaszolta a vajdasági férfi, hogy a kocsmárosnak fel kellett volna őt ismernie.

Arra, hogy ki segített neki Olaszországból Spanyolországba szökni, nem válaszolt. Sokat sejtetően csupán annyit mondott: „Megvan a magam kódrendszere.” Annyi mégis kiderült, hogy biciklivel menekült Franciaországon keresztül. A férfit végül egy autóbaleset után kapták el a rendőrök, amiben megsérült.

A gyilkosságokkal vádolt férfi állítja, önvédelemből húzta meg a ravaszt. Nem valószínű, hogy hisznek majd neki

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, F. Norbert gyorsan megtalálta a helyét a spanyol börtönben, úgy hírlik, szerelmet is talált magának. Egy madridi lánnyal kezdett heves levelezésbe, akivel igen közeli kapcsolatba kerültek.

F. Norbert a gyanú szerint összesen öt emberrel végzett Olaszországban és Spanyolországban. Az áldozatok között több rendőr is volt.

Családtagok is üldözték

Nemcsak a zsaruk, az áldozatok hozzátartozói is keresték őt, még vérdíjat is kitűztek rá! A Corriere di Bologna korábban beszámolt arról, hogy 50 ezer eurót, azaz több mint 15 millió forintot fizettek volna a családtagok, ha élve megtalálja valaki Norbertet. Ha esetleg holtan került volna elő, akkor az összeg feleződött volna.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Már évtizedeken belül a muszlimok kerülhetnek többségbe Európában

Géza

Totál részegre itta magát az apa, a 14 hetes kislánya mellette halt meg!

Mazsi

Túlélte a 7 éves fiú, hogy az autó elé kiszaladva több métert repült – sokkoló videó 18+

Edit