Hirmagazin.eu
Főoldal » Fekete-Győr szerint rendszerváltás várható, mert Orbán örökre keletre utazik, így a köztársasági elnököt is nyilvánvalóan cserélni kell!
Belföldi hírek

Fekete-Győr szerint rendszerváltás várható, mert Orbán örökre keletre utazik, így a köztársasági elnököt is nyilvánvalóan cserélni kell!

Ezt követően jöhet a „fidesztelenítés!

Fekete-Győr András a Szabad Európa podcastműsorának vendége volt, és ha már arra járt, el is engedett néhány erős mondatot.

A Momentum elnöke többek között az ellenzéki összefogásról, a választás utáni mozgástérről és pártja önkormányzati képviselőiről beszélt.

A Momentum elnöke nem zárta ki, hogy a Fidesz bedől egy nagyarányú választási vereség esetén.

Orbán Viktor elutazik örökre keletre.

Persze az ellenzék akkor sem fog malmozni, ha egyszerű többséggel arat győzelmet 2022-ben. Meglesznek azok az eszközök, amelyekkel „fideszteleníteni” tudják a magyar gazdaságot és a magyar államot, igaz, erről részleteket csak mértékkel árult el.

Polt Péter számára sem ígért sok jót a Momentum elnöke, szerinte ugyanis a legfőbb ügyész tevékenysége alkotmányellenes, így vele szemben eljárások indulnak majd.

Hozzátette, hogy amennyiben „bírja majd a nyilvánosság és az egész politikai gépezet nyomását, akkor neki acélból vannak az idegei”, ebben az esetben viszont egy párhuzamosan működő, korrupcióellenes ügyészséget hoznak létre.

Fekete-Győr András szerint rendszerváltás várható, márpedig ilyen esetben a funkcionáriusok zöme hosszú távon nem tart ki a bukott oldal mellett. Ennek ellenére úgy véli, Polt Péter biztosan nem maradhat, és

köztársasági elnököt is nyilvánvalóan cserélni kell.

A Gyurcsány Ferenccel való együttműködéssel kapcsolatban a Momentum elnöke azt mondta, ő már félretette a személyes frusztrációit, az MSZP-s Tóth Csabát viszont gengszternek nevezte, példának hozva azon politikusok között, akiket nem szeretne egy esetleges közös ellenzéki listán látni.

Fekete-Győr András szerint 2022-re kell legyen egy közös ellenzéki minimumprogram, ami a keretét adja a kormányzásnak.

Ezzel kapcsolatban három sarokpontot jelölt meg, amiből a Momentum nem enged: nem szabad tovább húzni az eurozónához való csatlakozást, nem lehet hozzányúlni a határon túli magyarok szavazati jogához, és mindenképp bele kell vágni egy nagy digitális oktatási reformba.

index

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Hétfőtől fontos levelet kap közel nyolc millió választópolgár

Mazsi

Csak a járási kormánytisztviselőkre vonatkozik az életpálymodell

info

Négyórás a várakozás a röszkei határnál

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------