Hirmagazin.eu
Főoldal » Fejszével alszanak az idősek Szalonnán a gyilkosság óta – Százezreket vihetett el a tettes Irénke néni otthonából
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Fejszével alszanak az idősek Szalonnán a gyilkosság óta – Százezreket vihetett el a tettes Irénke néni otthonából

Szalonna — Rettegnek a Borsod megyei Szalonna település lakói, amióta gondozója vérbe fagyva találta a 85 éves Irénke nénit.

A bűncselekmény vasárnapról hétfőre virradóra történhetett, az idős hölgy segítője tegnapelőtt reggel ment Irén nénihez, a látványtól szinte sokkot kapott.

– Úgy tudom, Irénke csupa vér volt, a testére pedig egy fotel volt ráborítva. Azóta nagyon félünk, a férjem egy fejszét tett az ágyunk mellé, hogy azonnal cselekedni tudjon, ha ránk törnek. Mindenki retteg, hogy ugyanúgy jár, mint Irénke – árulta el egy szalonnai nő.

Ebben a házban élt a 85 éves asszony, akit a faluban nagyon szerettek / Fotó: Isza Ferenc

Rendőrök lepték el hétfőn és még tegnap is Irénke néni szerény otthonát, még drónt is bevetettek. Láthatólag kerestek valamit, a környező utcákban a bokrok alját is átnézték, valószínűleg a gyilkos fegyver után kutattak.

 Az özvegyasszony egyedül élt házában, idős kora ellenére teljesen egészséges volt. Gondozójának csak apróbb feladatai akadtak, de szívesen jött, hiszen ahogy mindenki Szalonnán, ő is nagyon szerette Irénkét.

A helyszínre rengetegrendőr érkezett, az utcában sem lehetett elférni a rendőrautóktól / Fotó: Isza Ferenc

– Egy nagyon kedves, aranyos néni volt. Régen a mészkőgyárban dolgozott csillésként, a férje pedig bányász volt – emlékezett Irénke egyik barátnője. – Miután a bácsi meghalt, Irénke kapta meg a megemelt nyugdíját, és szerintem ez okozta a vesztét is. Többektől hallottam, hogy még azt is elmondta, hogy az ágya alatt tartotta a bankókat. Valami gazember pedig úgy gondolhatta, hogy mindenáron megszerzi a nehezen összespórolt vagyonkáját – sírta el magát az ismerős.

A településen futótűzként terjedt a hír, hogy abból az utcából, ahol Irén néni lakott, két férfit is elvittek a rendőrök.

A nyombiztosítók mellett sok más rendőr is dolgozott / Fotó: Isza Ferenc

– Sajnos még én sem tudok semmit – mondta az áldozat lánya –, a testvérem jött a hírrel, hogy anyut megölték, azóta nem térek magamhoz. Mindig mondtam neki, ne legyen mindenkivel annyira barátságos, mert kihasználják, nem hallgatott rám. Remélem, hamar elkapják a gyilkost, és örökre börtönben marad – karolt párjába a gyászoló nő.

Frissítés:

Huszonnégy órán belül azonosították, elfogták és őrizetbe vették azokat a férfiakat, akik összefüggésbe hozhatóak a Szalonnán történt emberöléssel – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon kedd este.

Azt írták, hogy három szalonnai férfit hallgattak ki, akik a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmaztak egy 85 éves asszonyt az otthonában, hogy a sértett belehalt.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Isza Ferenc

Hasonló hírek

Tragédia! Idős néni rosszul lett és elhunyt (+rövid videó)

Géza

Árokba hajtott egy autó az M5-ösön

info

Hátborzongató: egy föld alatti, titkos helyiséget találtak a kaposvári fogadó felújításakor, benne egy halottal

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------